08.01.2020.

11:13

Foto:

Džet set

SNIMAK ŠOKIRAO JAVNOST! Cobi i Darko Lazić URINIRALI PO AERODROMU - Sirotinjo, je*emo vas u usta! Psovke i bahato ponašanje (VIDEO)

Slobodan Veljković Cobi i Darko Lazić su objavili šokantan video na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Cobi je na svoj Insta stori okačio snimak sa aerodroma u Cirihu, gde se vidi kako urinira po pisti dok sa Darkom Lazićem ulazi u privatni avion. Ovakvo ponašanje su začinile i sočne psovke koje je Veljković izrekao dok je snimao video.

MILOŠ BIKOVIĆ PRIZNAO ŠTA VOLI DA RADI DEVOJKAMA! I to sa ČOKOLADOM, šok u emisiji! (VIDEO)

 

(VIDEO) OVO JE NAJSKUPLJA PESMA SRPSKE ESTRADE! Marina Tucaković je napisala SAMO JEDAN STIH koji joj je doneo PREKO 100 HILJADA EVRA!

- Pi*anje po ciriškom aerodromu. Ajde, Darko, sad da se ispi*amo. Opa, ide gas, bre. Mamu vam je*em, bre - vikao je Cobi u kameru dok je snimao trenutak uriniranja na pisti.

Samo nekoliko trenutaka kasnije nastavio je sa istim ponašanjem, ali u privatnom avionu u koji je ušao sa Lazićem.

- Je*em vam mater, bre. Obični smrtnici, gledajte gde smo. Prajvat džet. Sirotinjo, je*emo vas u usta. Evo mog brata Darka Lazića. Ide gas - vikao je Cobi dok je Lazić iz mraka širio ruke neposredno pre poletanja aviona.

VIŠE NEMA DILEME! Uhvatili smo ih zajedno - MILICA I PETAR U VEZI! (EKSKLUZIVNI PAPARACO)

ŽIVOT ĆE MU SE OKRENUTI NAGLAVAČKE! Ispovest Anastasije Ražnatović o bratu i prinovi, ali i jedno ISKRENO PRIZNANJE

Ovaj snimak doslovce je šokirao sve Cobijeve fanove, te su isti ubrzo raširili društvenim mrežama i nisu štedeli uvrede na Cobijev račun.

Očigledno je i sam Cobi shvatio koliko je preterao kada se ujutru probudio, pa je brže-bolje obrisao ne samo storije sa Instagrama nego i sve tvitove. Od tada se nije oglašavao dok nije prošla oluja uvreda fanova. 

Informer

Cobi se nije javljao na pozive, dok se njegov kolega Darko javio i sve kratko prokomentarisao.

- Odakle vam sada to? Možda smo se nešto zezali, zaista ne bih dalje da komentarišem - rekao je kratko Lazić.

Tagovi: