10.01.2020.

09:13

Foto:

Džet set

PEVAČICA UŽIVA U LUKSUZU U BEOGRADU NA VODI! Viki dala 1.500.000 evra za stanove, a evo kako je ZARADILA TOLIKE PARE!

- Viki je opremila stanove po svetskim standardima. Zapanjila sam se kada sam u kupatilu videla da ima televizor! Nameštaj je po poslednjoj modi, izabrala je najskuplje materijale i modele. Stanovi su opremljeni kao da u njima žive holivudske zvezde - priča pevačicina prijateljica.

Vredni

Radim 25 godina, Taške više od 30 i da ovo sebi nismo mogli da priuštimo, naš život bi bio promašen

Ima masažere

Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške su za stan u kom žive sa sinom Andrejom kupili i džakuzi sa masažerima, koji su morali da unesu dizalicom!

- Samo taj džakuzi koštao ih je 4.000 evra! Malo su se namučili oko montaže, ali sad im je stan tip-top! Viki se baš angažovala oko opremanja, ništa nije prepuštala slučaju. Sama je birala svaki detalj za svoj stan, koji ima više od 200 kvadrata. U drugom stanu će živeti njen rođeni brat Vladica, dok će treći da izdaje. Ona je i ostala dva stana vrhunski opremila, verujte mi - kaže njena prijateljica.

Informer

Štedljiva

Mnoge njihove komšije, ali i javnost pitaju se odakle pevačici i njenom suprugu harmonikašu i kompozitoru toliko para, a Viki je pokušala to da objasni.

Informer

- Što bi Ana Bekuta rekla: "Sve sam stekla sama, na to se ponosim!" Dok se nisam preznojila do gole kože, nisam mogla da zaradim. Ništa mi nije palo s neba, niti sam uzela nešto nezasluženo. Radim 25 godina, Taške više od 30 i da ovo sebi nismo mogli da priuštimo, naš život bi bio promašen - rekla je Viki i dodala:

Informer

- Veoma sam štedljiva. Nisam rasipnik, ne trošim novac ni poroke jer ih i nemam! Treba pametno raditi i živeti. Nisam želela da se posle 30 godina osvrnem i da nemam ništa. Taške i ja smo imali cilj koji smo ostvarili. Zaista sam ponosna što smo marljivo radili, ali i sklanjali novac sa strane kako bismo danas uživali!

Informer

Tagovi: