10.01.2020.

17:33

Foto:

Džet set

(FOTO) PREMINUO GLUMAC IZ SERIJE KOJU SMO SVI GLEDALI! Borio se sa psihičkim poremećajima i zavisnošću, A ZBOG PORUKE NJEGOVE MAJKE ĆETE ZAPLAKATI!

Njegova majka, glumica Džejn Badler (66), nekoliko dana kasnije, obavestila je javnost o smrti svog sina potresnom porukom koja tera suze na oči.

PREMINULA KNJIŽEVNICA! Borila se sa depresijom, a onda je saznala da ima RAK DOJKE!

ŠOKANTNI DETALJI smrti Merilin Monro! Pogrebnik koji je pripremio glumičino telo za sahranu JE NIJE PREPOZNAO! Evo ZAŠTO?

- Moj predivni sin preminuo je 7. januara. Imao je 27 godina i svet je bio pod njegovim nogama, ali se nažalost borio s psihičkim poremećajima i zavisnošću. Sjajna je iskra prekratko sjajila... Nedostajaćeš mi Hari, svakog dana mog života - napisala je Džejn na Instagramu.

Објава коју дели Jane Badler (@janebadlerworld) дана 9. Јан 2020. у 8:57 PST

Glumac je 4. decembra napunio 27 godina, a uzrok smrti još nije poznat javnosti.

Hari je glumio u Netfliksovoj drami "The OA", hit seriji "American Horror Story: Hotel and Sneaky Pete", a pevao je i pod pseudonimom "Antiboy".

Informer

Hari je medicinski fakultet upisao je u Australiji, ali ubrzo se preselio u Los Anđeles kako bi započeo karijeru modela, a bavio se i poezijom, muzikom i glumom. Iako je rođen kao muškarac, Hari je tvrdio da se pronalazi u "mešavini polova", tvrdeći da ljudi mogu biti ono što žele.

Tagovi: