16.01.2020.

09:47

Foto:

Džet set

(VIDEO) DANIJEL SAZNAO DA BIVŠA DEVOJKA IMA NOVOG MOMKA Sa majkom, ocem i sestrom OTIŠAO U PARK, a zbog onog što su uradili, SVET JE ZANEMEO

Danijel Grogan (20) postao je opsesivno ljubomoran kada je otkrio da se Džej Sevel (18) viđa sa njegovom bivšom devojkom Džemom Hoder (18) i zbog toga je odlučio da mu se osveti.

U tome mu je pomogla njegova porodica, a snimak koji je prikazan tokom suđenja pokazao je svu njihovu brutalnost.

Kako se može videti, Danijel sa grupom ljudi, među kojima su bili njegovi roditelji, sestra, prijatelji i rođaci stoji u parku, čekajući da Džej dođe na dogovoreno viđanje. Mediji su preneli da je Džej pristao na sastanak jer se nadao da će tako rešiti nesporazume sa bivšim momkom svoje sadašnje devojke.

Međutim, Danijel i njegova pratnja su na ovaj susret krenuli sa drugim namerama i naoružani do zuba-imali su sekire, čekiće i noževe.

Čim su videli da je mladić došao kolima na mesti sastanka, jurnuli su ka njemu i jednim ubodom ga usmritli dok je još bio u kolima.

Preminuo je na licu mesta, a mladić koji je bio sa njim je ranjen, ali je uspeo da preživi.

Zbog ovog zločina koji se dogodio krajme 2018. godine, Danijel je osuđen na doživotnu kaznu, njegov otac Robert na 14,5 godina, a majka En na 7,5 godina zatvora.

Tagovi: