16.01.2020.

13:14

Foto:

Džet set

MILAN POPOVIĆ I SUDIJA KOJA MU JE DALA STARETELJSTVO NAD SINOM ZAJEDNO NA ZIMOVANJU! Šta je trebalo, da NE IDEM?!

 - Mi smo u hotel stigli u subotu 4. januara uveče i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sledeći dan ujutru u hodniku hotela -  priznaje sudija Golub i dodaje da je bila sa porodicom, a on sa detetom i društvom.

(FOTO) LJUDI KOJI SU TE POVREDILI NAUČILI SU TE ŠTA ZNAČI ŽIVOT! Severina otvorila dušu

SEVERINA PREKRŠILA SUDSKU ZABRANU! Evo ZBOG ČEGA će morati da plati Milanu Popoviću 2.500 evra!

 - Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sedeli za istim stolom ili razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili -  potvrdila je sudinca zagrebačkog Opštinskog suda Tea Golub.

Naime, ona je donela presudu kojom se starateljstvo nad sinom Severine Kojić i Milana Popovića dodeljuje samo ocu.

Informer

 - Skijanje smo uplatili još na proleće i šta je trebalo, otići? -  rekla je sudinica koja potvrđuje da je u tom hotelu bilo i njenih kolega i advokata iz Zagreba koji su ih mogli vidjeti, ali kaže osim što je pozdravila Milana Popovića, s njim nije imala nikakav drugi oblik komunikacije niti je bila u društvu u kom je on bio jer je, kaže, i ona sa svojom porodicom bila dio većeg društva.

MILAN POPOVIĆ: Šokirao sam se kad sam čuo da je Igor ODVEO MOG SINA na... Od prijatelja saznao da mu dete nije sa majkom u Zagrebu!

Svesna da su je očito i kolege sudije i advokati videli u istom hotelu u kojem je odseo i Milan Popović, Golub nije ni pokušala negirati da je bila u tom hotelu u kom je bio Milan Popović, ispričala je kako je došlo do tih susreta tokom jednonedeljnog boravka na skijanju.

Smešten je neposredno uz glavnu skijašku stazu i u sezoni skijanja sedam dana boravka za dve odrasle osobe i dete prema cenovniku košta oko 3.000 evra.

Tagovi: