17.01.2020.

21:05

Foto:

Džet set

NIJE LUD DA BUDE SA TOBOM! Avi Karabatić niko ne veruje da je u vezi SA OVIM MANEKENOM - Starleta briše komentare na INSTAGRAMU!

Voditeljka i starleta je već izvesno vreme u vezi sa poznatim turskim manekenom Kaledom Alijem, a kako kaže vezu su neko vreme krili jer su oboje javne ličnosti.

- I došao je trenutak koji ste svi očekivali. U vezi smo već duže vreme, ali nismo to objavljivali javno jer smo i ja i on javne osobe i karijeru smo gradili samostalno. Volim te - napisala je Ava uz fotografiju na kojoj manekenu drži ruku na donjem vešu.

Informer

Međutim, neki od njenih pratilaca na ovoj društvenoj mreži mislili su da je ljubav s turskim manekenom Ava izmislila, a onda su to napisali u komentarima na ovu fotografiju, međutim Ava ih je sve obrisala, što možete i da vidite.

Međutim, turski maneken je potvrdio vezu sa starletom.

Informer

A ovako izleda taj maneken:

Објава коју дели Khaled Ali خالد علي (@khaledjali) дана 30. Нов 2019. у 10:57 PST

Ava je, podsetimo, pre nešto manje od mesec dana objavila šokantan oglas u kome je navela sledeće:

- Dragi moji, došla nam je i Nova godina. Odlučila sam da napravim svoju originalnu nagradnu igru koja će se posebno svideti muškoj populaciji, reč je o vođenju ljubavi sa mnom. Prvo vam želim objasniti razliku između intimnih odnosa, vođen

Tagovi: