20.01.2020.

13:48

Foto:

Džet set

PIJAN IM DOBACIVAO, UŽIVO U PROGRAMU! Nataša i Emina doživele NEPRIJATNOST dok su gostovale u Amidžiju - uznemiravao ih dok su pevale!

Voditelj Ognjen Amidžić otkrio je šta se sve dešava iza kamera i kako je brojne neprijatne i nepredviđene okolnosti okrenuo u korist svog šoua i tvrdi da se nikada nije dogodilo da izgubi kontrolu. Međutim, voditelj pamti dve situacije koje su bile apsolutno neočekivane.

TRAŽI DA ODMAH NAPUSTI ZADRUGU! Stefan Karić na ivici suza, PREKLINJE produkciju da IZAĐE - ima JAKO VAŽAN RAZLOG! (VIDEO)

Informer

- Emisija je takva da se nama dešavaju lude stvari, lapsusi i greške, to je program koji ide uživo 99 posto. Znam kada mi je u trećoj sezoni bio Loša gost iz Plavog orkestra, bio je tu Andrija, i on je pola emisije ustao i rekao je moram u toalet, jel možemo da prekinemo snimanje, a mi idemo uživo od početka - prisetio se Amidžić, a onda dodao i jednu neprijatnu situaciju.

ISPLIVALA HIT FOTKA! Danas vodi Zadrugu, a voditelj je bio i sa 10 GODINA - OVAKO IZGLEDA DARKO TANASIJEVIĆ KAO MALIŠAN

Informer

- Sećam se kada su Nataša i Emina pevale duet, a jedan od naših rasvetljivača se toliko napio i ometao i dobacivao šta treba da rade - setio se Ognjen. 

Tagovi: