22.01.2020.

11:08

Foto:

Džet set

VIDOVITA ZORKA SAHRANILA TRI SINA! Sve sam predvidela, ali nisam mogla da sprečim...

Komšije iz Nove Mileševe otkrile su da je proročica tamo doživela jezivu sudbinu, jer joj je najstariji sin Dejan nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka. Pre dve godine umro je i najmlađi Nebojša (41).

Zorki je sad ostao samo Pavle (43) iz prvog braka i Dragoslav koji ima 28 godina, a kojeg je proročica dobila u drugom braku.

Proročica je smogla snage da progovori o svojoj tragediji.

- Dok ovo pričam otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju - započinje kroz suze životnu priču Zorka.

Informer

Tvrdi da je predvidela porodičnu tragediju.

- Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u Kanjon Morače.

- Dragan je bio vojni invalid, oboleo je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vredan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim.

- Hvala Bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava koji je uzorno i vredno dete - kaže Zorka.

Tagovi: