26.01.2020.

19:27

Foto:

Džet set

NJIH DVE SU PRVE SAZNALE DA SU MILICA I PETAR ZAJEDNO! Pevačice KRILE od medija da znaju za vezu, jedna je otkrila OVO!

Početak ove godine obeležila je informacija da je pevačica Milica Todorović u emotivnoj vezi sa glumcem Petrom Strugarom. Pobednica "Zvezda Granda" je čak i praznike provela sa Petrovom porodicom.

JAVNOST JE DANIMA BRUJALA O NJOJ! Nakon priznanja da se RAZVELA, Slavica Ćukteraš uradila nešto neočekivano - OVO JE MOJ ŽIVOT!

Informer

Ovaj par izaziva veliku pažnju javnosti, a pevačica Milica Todorović je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" govorila i o tome kako su se Petar Strugar i ona upoznali i kada su se rodile emocije.

MILICA STRUGAR! Najnovije fotografije GLUMCA I PEVAČICE, intimniji nego ikad, A JEDAN KOMENTAR JE BIO GENIJALAN! (FOTO/ANKETA)

- Upoznali smo se na snimanju mog spota. Meni je trebao konj, ne mislim na Petra naravno - rekla je Milica Todorović, o čemu je pričala i u "Amidži šou".

Informer

Dara Bubamara i Slavica Ćukteraš znale su pre svih da su Milica Todorović i Petar Strugar u vezi.

- Ja znam za njih mnogo pre medija. Ja sam bila kod njih u Crnoj Gori. Družili smo se svi zajedno, upoznala sam i porodicu", otkrila je Slavica Ćukteraš, dok je Dara samo rekla kako joj je jako slatka ova kombinacija.

Informer

PRVI KOMŠIJA JOJ JE NOVAK ĐOKOVIĆ! Milica Todorović "pukla" 200.000 EVRA za stan - u luksuznom kraju, a tek šta sve ima u njemu...

Tagovi: