31.01.2020.

10:27

Foto:

Džet set

SEVERINA PONOVO ISPROZIVALA MILANA POPOVIĆA: Svi koji PUZE pred nama kasnije...

Njeni pratioci na društvenim mrežama odmah su prokomentarisali da su ove teške reči upućene Popoviću, sa kojim je Seve u ratu oko starateljstva nad njihovim sedmogodišnjim sinom Aleksandrom. Dečak je pre tri meseca pripao ocu, a pevačica nikako ne može da se pomiri sa takvom odlukom suda. Nastavila je svim silama da se bori za starateljstvo nad detetom, a dok čeka "svoju pravdu", ne prestaje da Milana proziva na društvenim mrežama.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 22, 2020 at 12:33am PST

Samo ga čačka


Severina Kojić citirala Krležu i ponovo potkačila bivšeg

Tako je nedavno u svom stilu prokomentarisala to što je Popović otišao na zimovanje sa sudijom Teom Golub, koja je krajem novembra prošle godine presudila da Aleksandar živi s ocem.


 - Niko i ništa zauvek ostaju niko i ništa. Ponekad postanu niko i nešto. Možda trenutno "slučajno" skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam niko i ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmeh s lica. Meni nikad nisu. Ni sad nisu. Niti će - napisala je nedavno Kojićeva na Instagramu.

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV SEVERINE! Evo šta je pevačica URADILA!

SEVERINA NUDI MILANU 1.000.000 EVRA ZA SINA! Nepristojna ponuda - pevačica se odlučila na DRASTIČAN POTEZ - rešena da po svaku cenu vrati starateljstvo!

Pre 13 godina igrala u "Glembajevima"


Severina Kojić se na Instagramu prisetila kako je pre 13 godina igrala u pozorištu u Rijeci. Pop zvezda je tumačila ulogu baronice Kasteli u predstavi "Gospoda Glembajevi". Seve je tada pokazala da se odlično snalazi u glumačkim vodama, a dobila je i dosta pozitivnih kritika na račun ove uloge.

Tagovi: