31.01.2020.

15:50

Foto:

Džet set

NATAŠA BEKVALAC KUPILA STAN OD 300.000 EVRA - u ELITNOM delu grada, a u njemu nema OSNOVNU STVAR koja je potrebna SVAKOJ ŽENI

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je prodala nekretninu koju je posedovala u Beogradu u elitnom naselju, i odselila se u Novi Sad gde je kupila novi stan. I dok sve zanima u kakvom luksuzu se novosadska barbika baškari, ona je otkrila da u svom stanu nema ono bez čega ne može ni jedna žena.

ODA ŽENSKOJ SOLIDARNOSTI! Nataša otkrila ime PRVOG GOSTA NA KONCERTU - na oduševljenje mnogih!

(ANKETA!) One su ODUŠEVILE sve prisutne svojim stajlingom, a sada je RED NA VAS DA GLASATE!

- Nemam ogledalo u kući. Ima samo Hana ogledalo u svojoj sobi, na kozmetičkom stočiću. Ponekad odem samo kod nje da se ogledam - priznala je Nataša u jednoj emisiji.

Informer

- Ogledalo nemam jer smo stali sa radovima u kući. Ostalo nam je još da kupimo ogledala, tako da se zaista ne ogledam nikad. Moram da priznam da mi je mnogo lakše otkad se ne gledam u ogledalu - dodala je Bekvalčeva, pa uz osmeh, u svom maniru.

ONI SU OSVOJILI NAGRADE NA MAC 2020: Pevač godine je Saša Matić, a Nataša Bekvalac dobila priznanje za najbolji muzički video! (FOTO)

PIJAN IM DOBACIVAO, UŽIVO U PROGRAMU! Nataša i Emina doživele NEPRIJATNOST dok su gostovale u Amidžiju - uznemiravao ih dok su pevale!

- Ogledalo zaista nekada ume da bude tvoj surovi prijatelj - rekla je ona.

Informer

Podsetimo, kako se već pisalo Bekvalčeva je za stan izdvojila pozamašnu sumu novca, čak 300.000 evra. Stan ima 150 kvadrata i sobu posebno za dadilju.

Tagovi: