01.02.2020.

15:06

Foto:

Džet set

(FOTO) RIJANA U HALTERIMA! Pevačica predstavila novu kolekciju donjeg veša, pa zaludela muškarce

Iako je godina tek počela, pevačica je već prošla kroz mnoge avanture. Nakon samo nekoliko nedelja od objavljenog raskida s milijarderom Hasanom Džamilom, šuška se da je Rijana u vezi sa reperom A$AP Rokijem.

KARLEUŠA BILA ZALJUBLJENA U ŠAŠIĆA, A ON SADA ŽELI DUET SA NJOM? Evo kako je Aca Lukas REAGOVAO!

(ANKETA) INFORMER BIRA FAVORITA ZADRUGOVIZIJE! Izaberite vaš OMILJENI PAR, a mi ćemo pobednika proglasiti uoči TAKMIČENJA!



Osim na ljubavnom, pevačica niže uspehe i na poslovnom planu. Ona je najavila još jednu kolekciju za kojom su već poludele žene širom sveta. Reč je o prolećnoj kolekciji njenog brenda donjeg veša Savage x Fenty. S obzirom na to da "Savage" znači "Divlje", moglo bi se reći da fotografije odgovaraju opisu.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Jan 31, 2020 at 6:30am PST



Rijana je odavno shvatila da je sama sebi najbolja reklama pa je obukla oskudni ljubičasti komplet donjeg veša sa vlastitim potpisom i zavodljivo pozirala u njemu.

(FOTO) HIT! POZNATA PEVAČICA SE USLIKALA SKORO GOLA NA VRHU STENE, a onda je objavila RADOSNU VEST - "Broj tri"!

Osim vrućim izdanjem, pevačica je plenila pažnju i perikom koju je uskladila s bojom donjegveša, a sa kojom izgleda potpuno neprepoznatljivo.

U manje od 19 sati skupila je preko četiri i po miliona lajkova i na stotine hiljada komplimenata svojih pratilaca, piše Index.

Tagovi: