03.02.2020.

08:26

Foto:

Džet set

PRODAJU LEPU BRENU NA INTERNETU! Šokantna cena pevačice - samo 99 dinara! Još iz vremena SFRJ - a za OVO ćete morati da izdvojite 3.000 dinara!

Lepa Brena jedina je domaća javna ličnost koja ima lutku sa svojim likom, a ovih dana to je, posle mnogo godina, ponovo glavna atrakcija. Jedan kolekcionar rešio je da proda četiri pevačicine glave za igračku rađenu po uzoru na "barbiku", i to po ceni od po 99 dinara po komadu.

PREPARIRANA VEVERICE, GLUPA SI! Janjuš ŽESTOKO ODBRUSIO zadrugarki, a sa NJOM JE PREKINUO PRIJATELJSTVO! Orila se Bela Kuća!

Informer

Brena je vrhunac slave doživela tokom osamdesetih godina prošlog veka, a početkom devedesetih nastala je i čuvena "barbi" lutka s njenim likom. Nije bilo devojčice iz bivše Jugoslavije koja nije poželela da je ima, pa su se prodale veoma brzo.

ŠOK! ZA BIVŠIM ZADRUGAROM RASPISANA POTERNICA?! Nedavno je gostovao u studiju, A EVO GDE JE BIO PAR DANA PRE TOGA!

Da i danas vlada jugonostalgija i interesovanje za Breninom lutkom, uverili smo se kada smo posetili jedan sajt na kome se prodaju nove i polovne stvari. Mnogo ljudi prodaje lutku sa pevačicinim likom, ali jedna je postala hit i na društvenim mrežama.

Naime, jedan od korisnika ovog sajta na svom nalogu objavio je da prodaje njene glave, i to četiri komada.

Informer

"Lepa Brena, glave za lutku", stoji u opisu ispod fotografija.

Cena po glavi iznosi 99 dinara, ali, po svemu sudeći, još nema zainteresovanih za kupovinu. S druge strane, ima i onih kolekcionara koji su odlučili da prodaju pevačicinu lutku u paketu, sa glavom, telom, garderobom i kosom, a početna cena je 2.999 dinara

Tagovi: