04.02.2020.

16:20

Foto:

Džet set

KONAČNO SE VRAĆA NA MALE EKRANE! Bojana Ristivojević NIJE MOGLA DA ODBIJE ponudu OVE televizije - Vodiće popularnu emisiju na...

Bojana Ristivojević svoju voditeljsku karijeru nastaviće na televiziji Prva.

(FOTO) DUŽE VREME IMA KRATKU KOSU, A PRE TRI GODINE JE IZGLEDALA SASVIM DRUGAČIJE! Dušica je napravila drastičnu PROMENU!

Bivša voditeljka televizije Hepi, nakon što je napustila ovu kuću, bila je na višemesečnoj pauzi, dok nije ušla u pregovore sa Prvom. Čelnicima ove medijske kuće dopada se kako je Ristivojevićeva obavljala posao voditelja, pa sada s njom vode pregovore za emisiju "150 minuta".ć

Informer

- Bojana je bila popularno TV lice i gledaocima se dopadao njen rad i dok je bila voditeljka rijalitija "Parovi". Njena dikcija, prijatan izgled, spontanost i profesionalnost su primećeni sa TV Prva i prvenstveno im se dopala ideja da se pridruži Dejanu Panteliću kao pijačanje "150 minuta". Ipak, pošto televizija ima u planu još neke formate, za sada nije sasvim sigurno da li će se Bojana pridružiti Panteliću ili će samostalno voditi neku drugu emisiju. Pregovori su još u toku - navodi izvor sa ove televizije.

(VIDEO) STIGLO VAŽNO PISMO U BELU KUĆU! Ana je pročitala saopštenje - ON JE GRADONAČELNIK ZADRUGE! Evo kakve će POVLASTICE IMATI!

Tagovi: