05.02.2020.

10:41

Foto:

Džet set

(FOTO) ACA LUKAS SMUVAO HRVATICU! Ova lepotica je startovala folkera na Instagramu, a evo kako su započeli ROMANSU!

Acina devojka živi u Nemačkoj, pa pevač koristi svaki slobodan trenutak da otputuje kod nje.

Odmah su kliknuli

Upoznaće je sa decom
Brigita je već upoznala Acu sa svojim sinom. Lukas joj je obećao da će uskoro okupiti svoju decu i pozvati je u goste u Beograd

- Brigita živi u Grishajmu, a Acu je prvi put videla uživo kad je bila sa drugaricama na njegovom nastupu u Štutgartu. Tada se nisu upoznali, ali mu je ubrzo pisala na Instagramu. Zamolila ga je da snimi čestitku za rođendan njene drugarice, koja ga obožava. Aca je pristao, pa su nastavili da se dopisuju, a ubrzo su dogovorili i sastanak. Čim su se videli, kliknuli su! Lukas mi je rekao da je odmah pao na njenu lepotu - otkriva izvor Informera i dodaje da je atraktivna manekenka već upoznala pevača sa porodicom:

Informer

Burna veza sa misicom

Aca Lukas je pre Brigite Alilović imao burnu vezu sa misicom Jovanom Doroški. Njih dvoje su se zaljubili prošlog avgusta, ali su već krajem septembra raskinuli. Ubrzo su se pomirili, pa su opet neko vreme bili nerazdvojni. Da su definitivno stavili tačku na vezu, saznalo se nedavno, kad je Jovana sa novim dečkom otputovala na Maldive.

- Brigita ima sina od 22 godine koji je jednom prilikom, dok je sa Acom bila na večeri, svratio da ga upozna. Tada joj je Aca obećao da će uskoro okupiti svoju decu i pozvati je u goste u Beograd.
Naš izvor blizak paru kaže da su Brigita i Lukas različiti, ali da među njima postoji velika privlačnost.

Informer

- Dok Aca voli po ceo dan da spava, a noću da izlazi i pije, dotle ona ima organizovan život. Ustaje rano, vodi računa o ishrani i svaki dan ide u teretanu. Ipak, prijaju jedno drugom! Kad su zajedno, stalno se smeju, a bogami, ponekad ceo dan ne izlaze iz kreveta - priča naš sagovornik.

Informer

Slika se i danas

Radi u bolnici
Brigita je bila na naslovnicama mnogih modnih magazina, a danas radi kao menadžerka u jednoj privatnoj dečjoj poliklinici

Brigita je inače poreklom iz Križevca u Hrvatskoj, a posle smrti roditelja sa 19 godina preselila se u Švajcarsku, a zatim u Nemačku.

- Počela je da se bavi manekenstvom u Evropi, ali i u Americi, gde se slikala za "Supermodel magazine". Čak i danas, iako ima 42 godine, slika se za naslovnice modnih časopisa. Pored toga, radi kao menadžerka u privatnoj dečjoj poliklinici - priča naš izvor.

Juče smo pokušali da kontaktiramo sa pevačem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Tagovi: