11.02.2020.

10:37

Foto:

Džet set

SLAVLJE U DOMU JELISAVETE I TEODOSIĆA! Glumica podelila lepe vesti - u tu čast organizovana proslava samo za porodicu i NAJBLIŽE!

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić spremaju se da svojoj mezimici Petri naprave slavlje povodom prvog rođendana u Italiji, gde će okupiti najbliže prijatelje i rodbinu.

PORODILA SE JEDNA OD NAJLEPŠIH TENISERKI SVIH VREMENA! Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas treći put postali roditelji!
OVO JE MAŠA MEMEDOVIĆ! Oca joj svi znate, a red je i nju da upoznate jer izgleda SASVIM PRIRODNO FENOMENALNO! (FOTO)

Od kada je u njihov svet došla Petra, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić se trude da njihovoj mezimici obezbede srećno detinjstvo ispunjeno ljubavi. Svaki slobodan trenutak provode zajedno, ali zbog Teovih čestih poslovnih angažmana i treninga, mala Petra više vremena provodi sa majkom. Kako će uskoro napuniti godinu dana, Jelisaveta je već osmislila kako će da izgleda rođendan.

Informer

- Jelisaveta je veliki perfekcionista. Angažovala je agenciju za dekoraciju rođendana, ali da se odradi po njenoj želji. Ona vodi računa o estetici, pa već je dala nekoliko ideja kako bi trebalo da izgleda Petrin rođendan. Nisu žalili novac, samo da sve izgleda bajkovito, ali ne i kičasto. Ne voli da preteruje. No, kako su Italijani ljudi od stila, to joj neće predstavljati problem prilikom ukrašavanja prostora - kaže izvor.

PROMENA O KOJOJ SVI PRIČAJU! Jovana se u jutarnjem programu pojavila u novom IZDANJU - svi gledaju i ne veruju, kao DRUGA OSOBA! (FOTO)

- Rođendan je planiran za mali broj ljudi, samo najbliži će biti. Rodbina, prijatelji, ali i poznanici iz Italije. Teo je svu organizaciju prepustio Jelisaveti jer sto posto veruje u njen ukus. Jelisaveta je slala fotografije agenciji za dekoraciju dok se odmarala u njihovom porodičnom hotelu na Divčibarama. Tamo se sa ćerkom i sestrom relaksirala i uživala. Punila je baterije, jer je uskoro očekuje igranje predstava, ali i neki projekti koje drži pod velom tajni - priča sagovornik.

Jelisaveta je vrlo posvećena majka, te vrlo staloženo uz pomoć supruga podiže svoju naslednicu.

- Nisam paničar kada je Petra u pitanju. Sve ide kako treba i kako funkcionišu sve druge mame - naglasila je ona i dodala:

PRVE FOTOGRAFIJE VOJINA ĆETKOVIĆA nakon što se onesvestio na premijeri! Došao je na ovu predstavu zbog jedne žene!

- Petra se navikava na sve. Sve joj je super, samo kada je sa nama. Zubići rastu, to će doći i proći. Nema tu nekog preteranog privikavanja - kaže Jelisaveta.

Tagovi: