11.02.2020.

22:41

Foto:

Džet set

RASTA OPET SMUVAO PEVAČICU! Čim je čuo da je Ana našla novog frajera, BACIO SE U AKCIJU! (FOTO)

- Da je slab na pevačice, svedoči činjenica da je već neko vreme u vezi sa mladom, atraktivnom "Zvezdom Granda" Lenom Čolak, ali njihov odnos kriju od javnosti, kako njeni roditelji ne bi saznali sa kim je njihova ćerka u vezi. Lena nije imala lepo mišljenje o Rasti u početku, ali to su sve bile predrasude. Mislila je za njega da je nabeđeni reper koji se hvali skupom garderobom i lagodnim životom. Izluđivao ju je što ima obezbeđenje koje ga svuda prati i mislila je  da je on još jedna u nizu umišljenih zvezda - kaže izvor za "Alo", koji je dobro upućen u ovu vezu. 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана 11. Феб 2020. у 7:02 PST

- Kada je Lena postala deo tima produkcijske kuće čiji je Rasta već bio član, njeno mišljenje o reperu se promenilo. Sticajem okolnosti, njihovi susreti postali su učestalni, kao i zajednički nastupi, na kojima su se bolje upoznali. Prvo su se među njima javile simpatije, a kasnije i emocije - ispričao je izvor i dodao da su nedavno zajedno bili na jednoj privatnoj proslavi u Cirihu, gde se nisu skrivali već su pred svima razmenjivali nežnosti.

- Lenini roditelji sigurno ne bi podržali vezu sa Rastom, jer je razvreden i ima dete, a i zbog loše reputacije koja ga u medijima prati. S druge strane, Rasta ni sa Anom Nikolić nije želeo da se eksponira, a sad želi još manje, budući da ima ćerkicu - završio je izvor.

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана 14. Нов 2019. у 12:12 PST

Dok Đurić nije bio dostupan za komentar povodom ovih saznanja, mlada pevačica bila je i više nego zbunjena. 

- Nemam komentar - rekla je s osmehom ona, a kada joj je rečeno o kakvim saznanjima je reč i da ima potvrda o njihovom zajedničkom putovanju i nastupu, rekla je kroz smeh:

- Ima tu nekih poklapanja, ali ja zaista ne želim da da komentarišem svoj privatni život i uopšte ništa na tu temu - rekla je za "Alo" mlada pevačica.

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана 15. Сеп 2019. у 1:43 PDT

Tagovi: