12.02.2020.

13:09

Foto:

Džet set

DARKO LAZIĆ PRONAŠAO RECEPT ZA SKIDANJE KILOGRAMA: Dijeta su mi bebi-kašice i se*s!

- Moram da priznam da sam ispunjavao bračne dužnosti i kada sam bio deblji, a sada to još češće činim. Vođenje ljubavi je odlično za skidanje kilograma, ali i da ostanete u dobroj formi. Da ne pričam koliko je čovek srećniji kada ima redovan se*s - kaže pevač i nastavlja:

DARKO SE ODUŠEVIO KADA ME JE VIDEO U VENČANICI! Marina Gagić nema šta da krije: Otkrila SVE planove za budućnost!

POSLE ANE I DARKA, OVA PEVAČICA ŽELI DA SMANJI ŽELUDAC! Ne želi da objavi HIT koji je snimila dok ne DOTERA LINIJU KAO NEKADA!

- Pored gimnastike koju upražnjavam sa Marinom, počeo sam da jedem kašice koje dajemo našem sinu Alekseju. Mislio sam da nikada to ne bih mogao ni da probam, a kamoli da svaki dan konzumiram, ali sam se navikao. Sada je i Marini lakše za spremanje hrane, jer sve što jede Aleksej pojedem i ja. Kada smo obojica gladni, posvađamo se ko će prvi dobiti svoju porciju - našalio se Lazić.

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Feb 3, 2020 at 11:10am PST

Folker je čvrsto rešio da se dovede u red, pa je obećao sebi i svojim najbližima da nema odustajanja.

Za dobru formu
Vođenje ljubavi je odlično za skidanje kilograma, ali i da ostanete u dobroj formi
Darko Lazić

(FOTO) MARINA MU SELA U KRILO, BUTKICA SEVNULA...Gagićeva blista, Darko nasmejan...A IMAJU DOBAR POVOD ZA TO!

- Toliko sam se nameračio da skinem još 20 kilograma da samo o tome razmišljam. Čini mi se da nikada u životu nisam bio 'zagrižen' kao sada. Osećam se fenomenalno i sa ovih 10 kilograma manje, a tek će da mi bude dobro kada vratim kilažu u normalu - kaže Darko.

Tagovi: