26.02.2020.

13:14

Foto:

Džet set

POČINJE BORBU ZA SINA! Prošlo je tri meseca otkako je Severina izgubila STARATELJSTVO - Milan uputio TUŽBU zbog OVOGA!

Severina Kojić kreće u sudsku borbu za starateljstvo nad osmogodišnjim sinom Aleksandrom! Kako saznaje Hit, pevačica će se već u martu suočiti sa bivšim partnerom Milanom Popovićem.

SEVERINA NE VRAĆA MILANU DETETOV PASOŠ! Pevačica KRŠI PRESUDU - sledi paprena kazna OD NEKOLIKO HILJADA EVRA!

- Severina je uložila žalbu Višem sudu u Splitu, suđenje počinje već u martu! Na prvom ročištu bi trebalo da se sastanu njihovi advokati, a na sledećem Milan i Severina. Ona je ubeđena da će vratiti starateljstvo nad sinom, koje je u novembru pripalo Popoviću. Spremila je dokaze da je odgovorna majka i da joj je načinjena nepravda. Seve smatra da dete treba da odrasta pored majke, a ne pored oca koji je, kako je navela, više posvećen poslu nego sinu - kaže naš izvor.

Informer

Severina je nedavno nagovestila da će pokušati da vrati starateljstvo.

- Kada naučite lekciju, treba da idete dalje. Jedino što nam treba su zdravlje i mir u duši. Upali smo u čudan rijaliti iako to nismo želeli. Aleksandar i ja imamo samo jednu želju. I ispunićemo je - rekla je pevačica.

UDARILA I NA SVEKRA! Severina UKLONILA PREZIME Kojić, a sada ŠOKIRALA POTEZOM - otpratila KEBU sa Instagrama! Sve miriše na KRAJ

Sa druge strane, Milan je tužio Severinu jer mu još nije predala pasoš njihovog sina Aleksandra!

- Severina je zadržala detetov pasoš. Trebalo je da ga vrati još u novembru, kad je izgubila starateljstvo, a onda je obećala da će to da uradi 3. januara. Međutim, ni tada to nije učinila, pa je Milan rešio da je tuži. On kao staratelj mora da ima sve dokumente svog sina, uključujući i pasoš - kaže naš izvor.

Informer

Hoće dete sa Igorom

Severina priželjkuje da dobije dete sa Igorom Kojićem, s kojim je u braku pet godina.

- Igor je kao otac mom Aleksandru, tako da već imamo dete, ali ne dižemo ruke od još jedne bebe. Eto, nedavno je jedna žena rodila u 56. godini - rekla je pevačica.

Tagovi: