Autor: Informer.rs

02.03.2020.

08:06

Foto:

Džet set

KO GUBI, IMA PRAVO DA SE LJUTI! Izjava POBEDNICA BEOVIZIJE - za Eurosong spremaju IZNENAĐENJE, uključuju i Džoni Depa! (VIDEO)

Večeras se održalo finalno veče Beovizije, a pobedu je odnela ženska grupa "Hurricane".

KIJA KOCKAR SE POJAVILA NA BEOVIZIJI! Iznenađenje za SVE - pogledajte u čijem je društvu! Njena PORUKA ZBUNJUJE - aludira na SKANDAL (FOTO)

Vatrene devojke ne kriju da su očekivale pobedu, a u studiju su napravile sjajnu atmosferu kada su još jednom izvele pobedničku numeru.

Informer

Nakon što su se televizijske kamere ugasile, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević dale su izjavu za medije.

- Uzbuđene smo i umorne, osećanja su pomešana. Hvala svima. Meni je ovo drugi put, znam šta nas čeka - rekla je Sanja.

URAGAN U STUDIJU RTS-A! Hurricane devojke IZDOMINIRALE nastupom - POJELE SCENU BEOVIZIJE

Na pitanje kako reaguju na to što su neki izvođači prokomentarisali "Nikad više na Beoviziju", Uraganke su rekle:

- Ne mora da znači da se to odnosilo na nas. Bila je baš pozitivna energija ovih dana, svi smo se lepo slagali, svi su nam čestitali. Mada... Ko gubi, ima pravo da se ljuti - priznale su one kroz smeh, a potom otkrile kako će proslaviti pobedu.

Informer

- Proslavićemo uz hranu, naručićemo picu i leći da spavamo!

Na Evroviziji planiraju da promene kompletan nastup i spremaju veliko iznenađenje, a možda će u performans uključiti, kako kažu, i Džoni Depa!

KARLEUŠA SE OGLASILA O BEOVIZIJI! Prvo je NAPLJUVALA izvođače, a onda... ŠOK! Pogledajte šta je rekla za grupu "HURRICANE" (FOTO)

U jednom trenutku intervju je prekinuo Andrija Jo, koji je svojim koleginicama čestitao na pobedi. Ceo intervju pogledajte u videu.

Tagovi: