Autor: Informer.rs

09.03.2020.

14:01

Foto:

Džet set

IZA SEBE OSTAVIO PREGRŠT USPEŠNIH ULOGA! POPULARNI GLUMAC preminuo u 91. godini! TUGA!

Maks Fon Sidou, jedan od najvećih svetskih glumaca svih vremena preminuo je u 91. godini. Partiju sa smrću je zaigrao još 1957. u "Sedmom pečatu", smrti je dugo odolevao, bio gotovo jednakog broja bora na licu i početnih i završnih godina karijere, a sada je u 91. godini ipak prevrnuo kralja i ustao od stola.

(FOTO) ON JE BIO IZUZETNO LJUDSKO BIĆE! Marina Abramović se oglasila povodom SMRTI BIVŠE LJUBAVI!

Informer

Pored "Sedmog pečata", igrao je u neverovatno velikom broju filmskih klasika. Pre svega kod Indgmara Bergmana, u naslovima kao što su "Divlje jagode", "Mađioničar", "Devičansko proleće", "Zimsko svetlo", a najšira publika ga zna po američkim filmovima "Isterivač đavola", "Suvišni izveštaj", "Fleš Gordon", "Tri dana Kondora". U kasnijem periodu karijere davao je glas u Simpsonovima, a pojavio se i u tri epizode "Igre prestola".

NAPUSTILA NAS NAJLEPŠA BONDOVA DEVOJKA! Umrla Nađa Regin, bila je NIŠLIJKA JUGA JU JE OBOŽAVALA!

Informer

Zvezda švedskog, evropskog, američkog i svetskog filma, činilac treši blokbastera i teških umetničkih dela, glumac kog svako smatra svojim i koji je uvek bio svoj, ali i pored svih zemalja, planina i mora koja je prošao, ostaje ipak veliki švedski sin, ponos i zaštitno lice velike filmske nacije.

Tagovi: