09.03.2020.

17:30

Foto:

Džet set

ADAMOVA JEDINA ŽELJA BILE SU NOVE PATIKE BROJ 52! Nigde nije mogao da ih kupi, pa je nosio DRVENE CIPELE, a sada mu se san ispunio! (FOTO/VIDEO)

Za njega su čuli brojni građani u BiH i u svetu pa su mu bez premca odlučili pomoći i obradovati ga s novim parom cipela

Među njima je i košarkaš Jusuf Nurkić. Obuća za Adema stizala je iz Sarajeva, Tarčina, Tuzle, Gračanice i drugih gradova, ali i od košarkaša iz NBA lige. Pre 16 godina Adem je nosio i drvene cipele, a patike je poslednji put promenio pre sedam godina.

Informer

– Prvo sam iz Sarajeva dobio pomoć od košarkaša Adaira Šetkića, on igra u Italiji, a nazvao je svog oca u Sarajevu i rekao da mi pošalje patike da ne bio hodao bos. To me je obradovalo, došlo mi je da plačem – kaže Salčinović.

Da za ovog Fojničanina dolaze bolji dani govori i činjenica da je dobio novi posao.

– Bio sam u Fojnici, imao sam nekih manjih poslova da završim. Pozvali su me u vezi posla u jednoj kompaniji, plata nije neka. Ja ću pokušati, Bože moj, bolje išta nego ništa. Idem u godine, treba mi radni staž za penzije ako je dočekam živ i zdrav – rekao je Salčinović.

Informer

Ni najbolji košarkaš BiH Jusuf Nurkić nije ostao ravnodušan na Azemovu priču pa mu je odlučio pokloniti patike.

– Duboku mu se zahvaljujem, probao sam patike, kao da su za moje noge krojene – rekao je ovaj Fojničanin.

Tagovi: