10.03.2020.

20:15

Foto:

Džet set

POSVAĐALI SE ZBOG LUNE I KIJE? Pevač i pevačica ZARATILI zbog rijaliti POBEDNICA - Nije imao vremena da se viđa sa njom zbog ĐOGANIJEVE! DRAMA!

Savo Perović i Sandra Rešić nisu nastavili da se druže nakon što je on izašao iz rijalitija.Mnogi su govorili da su oni u svađi zbog Lune Đogani i Kije Kockar, s obzirom da je Savo Lunin prijatelj, a Sandra je podržavala Kiju. Ipak, oni su objasnili o čemu se radi.

Informer

"Moj odnos sa Sandrom je kao bivša ljubav. Nemam šta da komentarišem, u životu se dogode takve stvari. Kada vidiš da nešto ne ide, ne ide. Nismo se mi "napljuvali", došlo je do nesporazuma. Mi smo se ispričali i došlo je do toga da treba da se vidimo. Meni nisu prijali drugi ljudi, nisam se pronašao, to je problem svih nas iz rijalitija, da se držimo, jer sam sa tim ljudima bio 24 sata", rekao Savo Perović.

GLAVOM BEZ OBZIRA! Marija Kulić NAPUSTILA Zadrugu - ostavila Željka u apartmanu, MILJANA NE ZNA ŠTA ĆE SA SOBOM, A TEK DETETOM!

Informer

"To kako se poneo prema meni posle izlaska iz rijalitija bilo je ružno, ali ništa neću reći o Savi. On je veoma pametan i shvatio da od priče nema ništa. Nakon svega da mi kažeš "izvini", to meni ne znači ništa. Mi smo Sava ostavili u autu dok završi pozive sa mog telefona, a onda je on izašao i rekao da ide sa Pavlom i Adamom u klub. Videla sam da je pun euforije. On je rekao da njega mogu samo da razumeju zadrugari", rekla je Sandra.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

Tagovi: