Autor: Informer.rs

14.03.2020.

18:30

Foto:

Džet set

JANJUŠE, ZAR PONOVO? Isplivao snimak kako zadrugar STRASNO LJUBI MAJU MARINKOVIĆ - Njegova žena će IZLUDETI! Stari scenario se PONAVLJA? (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković ističu redovno na sastancima u Beloj kući da je njihov odnos isključivo prijateljski i da između njih nema ljubavnih varnica. Takođe, Maja ima običaj i da ističe da nikada ne bi bila u vezi sa oženjenim čovekom. Međutim, kamere rijaliti programa "Zadruga" zabeležile su potpuno drugačiju situaciju između spavaće sobe i garderobera.

PRODUKCIJA U NEZNANJU! Bivši zadrugar OTKRIO GDE ZADRUGARI pričaju svoje tajne - TAJ DEO IMANJA NE USPEVAJU DA SNIME - ŠOK SAZNANJE!

Informer

NISU SE BOJALI VELIKOG ŠEFA, A NEĆE NI KORONAVIRUSA! Dalila i Dejan SPAKOVALI KOFERE, napuštaju Srbiju U NAJKRITIČNIJEM MOMENTU! (VIDEO)

Kada je Marinkovićeva ušla u garderober, odlučila je da zatvori vrata, kako drugi ukućani ne bi videli šta oni rade. Međutim, kamere u garderoberu usnimile su ih u strasnom zanosu, a jasno se čuju i poljupci.

INFORMER.RS SAZNAJE - Posle glasina da sa Anabelom ULAZI VEČERAS U ZADRUGU - OGLASIO se Miki Đuričić! Rekao SVE O POVRATKU! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE VIŠE!