15.03.2020.

13:21

Foto:

Džet set

ŽENA DONIRALA BUBREG BOLESNOJ ŠEFICI, a sada ga želi nazad! Život joj se pretvorio u PAKAO!

Džeki Brusja (61) požalila se Debi Stivens da nikako ne može da nađe davaoca, posle čega se ova ponudila da joj da svoj bubreg.

Njih dve su se upoznale dok su radile u kompaniji "Atlantic Automotive Group", koja prodaje automobile u Njujorku. Stivens je dve godine bila zaposlena u toj kompaniji. Napustila ju je u junu 2010, kada se odselila na Floridu.

Posle toga je Stivens odlučila da se ponovo preseli na Long Ajlend i upitala Brusju da li može da je vrati na posao, što je ova i učinila. Dva meseca kansije, Brusja ju je pitala da li i dalje želi da joj da svoj bubreg.

U avgustu 2011. je Stivens otišla na operaciju posle koje kaže da se osećala loše i da je imala bolove. Uzela je bolovanje, što se nije dopalo njenoj šefici.

"Ne možeš da ideš kući kad poželiš. Ljudi će misliti da ovde imaš poseban tretman", rekla joj je navodno šefica.

"Bila je moj šef i ja sam je poštovala. Nisam želela da umre. Ovo je jako bolno iskustvo za mene", rekla je Debi Stivens.

Na njen prekor Brusja odgovara da joj je zahvalna i da ne može ništa loše o njoj da kaže.

"Uvek ću joj biti zahvalna što mi je dala svoj bubreg. Nemam ništa loše o njoj da kažem. Učinila je divnu stvar za mene", kazala je ona.

Ipak, Debi je toliko razbesnela odluka šefice da je otpusti s posla, da sada traži svoj bubreg natrag.

"Toliko me mrziš i prezireš... Vrati mi nazad moj bubreg", poručila je Debi Stivens svojoj, sada bivšoj šefici.

Da bi Stivens dobila natrag svoj bubreg, potrebno je da se sprovedu najmanje četiri operacije. Stivens, međutim, ima problem da finansira preglede i operacije, jer nema novca da pokrije osiguranje, pošto je ostala bez posla.