16.03.2020.

07:18

Foto:

Džet set

IZNENAĐENJE JUŽNOG VETRA! Poznata folkerka dobila ulogu - KITILI JE PARAMA, zapevaće čuveni HIT! Scena za PAMĆENJE

Vanesa Šokčić dobila je ulogu u "Južnom vetru", saznaje Informer. Folkerka će u hit seriji glumiti, očekivano, pevačicu koja zabavlja crnogorski narko-klan.

Vanesa će šefu mafije Vaji, kog igra Ljuba Bandović, otpevati svoj hit "Četiri strane sveta" i za to će od njega dobiti na desetine hiljada evra!

Informer

- U seriji glumim sebe i pevam na privatnoj zabavi koju je organizovao Vajo (Ljuba Bandović) nakon što je završio unosan posao sa drogom. U kadru ćemo biti moji muzičari i ja, ali i crnogorski klan koji se veseli zbog te uspešne poslovne kombinacije. U jednom trenutku prilazim Vaji, koji me okitio novčanicama od po 50, 100 i 500 evra. On je fantastičan glumac, ponosna sam što sam u kadru sa njim - priča Vanesa za Informer i dodaje:

- Ta scena kao da je iz devedesetih godina - momci nose zlatne kajle i pištolje, a pare lete na sve strane. Meni su te godine bile fenomenalne, tada sam najviše zarađivala!

Informer


Folkerka je otkrila da je ulogu dobila "preko veze"! Naime, Vanesa i reditelj "Južnog vetra" Miloš Avramović prijatelji su iz detinjstva.

- Nas dvoje smo drugari iz kraja, živimo u Mirijevu i znamo se ceo život! Avram mi je u najtežem periodu života ponudio da igram u seriji i ja sam oberučke prihvatila - priča Vanesa i nastavlja:

- Majka mi je preminula u maju prošle godine, a snimanje smo počeli u avgustu. Bilo mi je mnogo loše, psihički sam klonula jer mi je majka iznenada umrla. Bila je zdrava, tog dana smo se čule oko dva sata, a u pola pet su mi javili da je doživela toliko jak infarkt da nije imala šanse da preživi. Dva meseca nisam bila ni za rad ni za komunikaciju, ali spas sam pronašla u ovoj seriji. Eto, želim i javno da se zahvalim Avramu što mi je pomogao da izađem iz te teške situacije!

Informer

Glume i Neven "In vivo" i Deni Boneštaj

Osim Vanese Šokčić, u "Južnom vetru" će se pojaviti i njene kolege Neven Živančević iz grupe "In vivo" i Deni Boneštaj. Neven će se uskoro naći u kadru sa glavnim glumcem Milošem Bikovićem, dok će Deni u kafani otpevati svoj hit "Crno veče".