20.03.2020.

16:31

Foto:

Džet set

OVA FOTOGRAFIJA ĆE VAS RASPLAKATI! Nije dozvolila da ih KORONAVIRUS razdvoji, NAŠLA JE NAČIN da deki saopšti da je verena! (FOTO)

Slika Karli Bojd kako stoji pored prozora sobe svog deke koji je zbog korona virusa u samoizolaciji u staračkom domu u gradu Lejk Vakamau u Severnoj Karolini postala je viralna, prenosi LADBible.com.

Vidite li PETOG DEČAKA NA SLICI? Samo 5 odsto ljudi to može - Ako se dosetite JEDNOG JEDNOSTAVNOG TRIKA ukazaće vam se rešenje!

Devojka je morala da kaže deki da se verila, a kako komentarišu na Fejsbuku gde je ovu fotografiju lajkovalo 2, 8 hiljada ljudi, slika je u isto vreme i tužna i prelepa.

"Stvarno sam htela da mu kažem radosne vesti, a on zbog demencije nema pristup mobilnom telefonu", rekla je Karli koja je opisala veoma emotivan susret sa dekom:

"Bilo je veomaposebno... Ne mogu da opišem. Plakala bih. Žao mi je što sam samo mogla da dodirnem staklo. Rekla sam mu da ga volim, a on je uzvratio i rekao kako se nada da ćemo se uskoro videti u drugačijim okolnostima".