23.03.2020.

15:41

Foto:

Džet set

NAŠA POPULARNA PEVAČICA ZAVRŠILA U BOLNICI! Folkerka pod NADZOROM LEKARA - evo šta se DESILO!

Folk pevačica Indira Aradinović Indi podvrgla se operaciji smanjenja želuca kako bi redukovala kilažu. Nakon zahvata javile su se izvesne komplikacije zbog čega je pevačica dve nedelje samo na infuziji.

PROGLASIO JE KARANTIN NA DAN MOG TERMINA! Severina OČAJNA - nije videla SINA: "Molila sam, ali nije hteo..." Otkrila SVE!

Informer

Indi se u lajv prenosu na Instagramu javila pratiocima iz bolničke postelje,a onda su usledila pitanja. Fanove je zanimalo da li se plaši koronavirusa, a ona je prilikom davanja odgovora na to pitanje otkrila i zašto se nalazi u bolnici.

POVRATAK NA MALE EKRANE! Ana Nikolić PRIHVATILA POZIV da gostuje u emisiji! Sutra će gostovati na OVOJ TELEVIZIJI!

 

- U strahu sam kao i svi ostali. U svakodnevnom sam strahu, u svakom smislu. Zato što sam se operisala, malo se nešto iskomplikovalo. Nije ništa strašno - rekla je Indi, a potom spomenula kolegu Darka Lazića, koji se u januaru ove godine podvrgao istoj operaciji.

Informer

- Ne ide oporavak kao kod svih drugih, kao kod kolege Darka. Svi su ostali brže stali na noge i krenuli sa tečnom terapijom, ja još uvek ne mogu da krenem. Još uvek primam samo infuziju i još uvek sam pod nadzorom lekara - ispričala je Indira.