Autor: Informer.rs

31.03.2020.

17:49

Foto:

Džet set

ŽAN KLOD VAN DAM se obratio DRAGANI MIRKOVIĆ! Glumac UPUTIO SNAZNU poruku Srbiji i izjavio LJUBAV TONIJU!

U borbi protiv pandemije koronavirusa veći deo planete boravi u izolaciju, pa se na takav korak odlučila i Dragana Mirković, koja sa porodicom živi u Beču. Među onima koji joj svakodnevno pružaju podršku našao se i njen kućni prijatelj, holivudska zvezda Žan Klod Van Dam.

NOVE VESTI O ĐORĐU DAVIDU! Oglasio se iz BOLNICE - evo koliko će vremena trebati da se SANIRA SVE!

Informer

Jedan od najpopularnijih glumaca na svetu sa kraja prošlog veka, snimio je emotivnu poruku za Tonija i Draganu i postavio je na društvene mreže pokazujući da je sa njima u mislima iako su fizički razdvojeni, i iskoristio priliku da im se zahvali na prijateljstvu.

NISAM MOGAO DA GOVORIM! Ispovest rijaliti učesnika koji je zaražen KORONOM - znam ko mi je PRENEO! Cela ESTRADA UZ NJEGA! (FOTO)

- Siguran sam da ćete me videti, Toni i Dragana, hvala vam na ljubavi i podršci svij ovih godina. Obožavam Draganinu muziku, vašu porodicu,nedostajete mi i šaljem vam poljupce. Uz božiju pomoć uskoro ćemo biti zajedno. Toni, volim te - rekao je slavni glumac, koji je upravo ovih dana trebalo sa Draganom i Tonijem da se druži u Australiji, ali do susreta zbog epidemije koronavirusa nije došlo.

Inače, ovaj video izazvao je oduševljenje fanova filmske zvezde, pa je post za kratko vreme imao više hiljada komentara, a podelila ga je na svojim profilima i folk zvezda uz dirljive reči:

- Pravi prijatelji nađu način da pruže podršku kada deluje nemoguće. Hvala od srca dragi prijatelju - napisala je Dragana.

SVI PRIČAJU O NJOJ! Naša voditeljka se na televiziji pojavila sa MASKOM - I TO KAKVOM! Ima posebno ZNAČENJE i sama je napravila (FOTO)