04.04.2020.

17:15

Foto:

Džet set

ĐANIJEVA ŽENA PUŠTENA IZ PRITVORA! Slađa bez supruga pevača NAPUSTILA SUD - uz pratnju POLICIJE!

Danas je Đanijeva supruga Slađa puštena iz pritvora, nakon što je uhapšena zbog izvršenja krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije iz člana 248 kz (detaljnije čitajte ovde)

Informer

Ona je imala na sebi masku koja je štiti od virusa, ali i obučenu sivu trenerku. Pored toga nosila je i plastičnu kesu. Ovo je možda prvi put da se ona pojavljuje u javnosti u opuštenom izdanju. Vidno rezervisana napustila je javne prostorije uz prisustvo policajca.

NISMO MI INDIJANCI... OGLASILA SE SLAĐA! Nakon što su ona i Đani PRIVEDENI ZBOG PREKRŠAJA POLICIJSKOG ČASA - otkrila ŠTA SE DESILO!

Navedena lica su, podsetimo, juče zatečena u jednom beogradskom hotelu u lobi baru, oko 15.00 časova, gde im je služeno piće. Policija je prilikom kontrole sprovođenja zdravstvenih propisa na Novom Beogradu zatekla osumnjičene zajedno u društvu, iako je naredbom Vlade Republike Srbije zabranjeno okupljanje na javnim mestima u zatvorenom prostoru. Protiv svih njih podnete su krivične prijave.

Informer

Za ovo delo je zaprećena novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine.

Prema navodima koji su se jutros pojavili u medijima, Đani je u lobiju sedeo sa sinom Milošem, gde su mu se na kratko pridružile supruga Slađana i devojka njegovog sina, nakon čega su svi uhapšeni.

ĐANI NA SASLUŠANJU! Pevač i njegova porodica dovedeni na TUŽIOCA, a evo KOLIKA KAZNA im PRETI!