Autor: Informer.rs

12.04.2020.

15:54

Foto:

Džet set

POSLE BOTOKSA I OVO?! Keba otkrio o još jednoj ESTETSKOJ OPERACIJI - u pitanju je LICE! Voli da izgleda LEPO!

Pevač Dragan Kojić Keba, ne krije da je on jedan od onih muškaraca koji i te kako vodi računa o sebi i svom fizičkom izgledu, kao i to da bi želeo još mnogo toga da uradi na sebi, ali da ima strah kako bi to drugi prihvatili. 

NIJE SE SPUŠTALA NA NJEN NIVO! Evo šta je Vesna Đogani rekla nakon ANABELINIH UVREDA da je nađena ISPOD MOSTA - kratko i jasno!

Naime, on je priznao da je svoje brkove obrijao samo jednom i nikada više, jer ga ljudi nisu prepoznali, a bio je čudan i sam sebi.

Informer

- Ja sam samo jednom u životu obrijao brkove, i nikada više u životu. Izgledao sam užasno. Inače, voleo bih da mi je gornja usna malo punija, ali me je strah da bilo šta uradim po tom pitanju. To su neki moji mali strahovi kada je izgled u pitanju. Imam želju da još jednom u životu obrijem celo lice, i da pustim dugu kosu. Nekada, u mladim danima sam imao kosu do ramena. To su promene na meni kojih se ja plašim - rekao je Keba na konto promena na njemu koje priželjkuje, a plaši se da uradi.

Informer

IMAM SAMO JEDNU ŽELJU! Mučno ležanje u TRI BOLNICE - Indi otkriva kako je sve teklo! Potresna poruka za SVE (FOTO)

Podsetimo, Keba je jednom prilikom uradio botoks, ali je efekat bio loš, pa je pevač uradio sve da uništi dejstvo botoksa na njegovom licu i nikada se više nije usudio da uradi nešto slično ovome.