Autor: Informer.rs

18.04.2020.

12:30

Foto:

Džet set

ULOŽILA JE 20.000 EVRA U PORODIČNU KUĆU U RADINCU, A ŽIVI KAO PODSTANAR! Tanja Savić je živela u Australiji, pa se vratila u Srbiju i posvetila KARIJERI

Naime, pevačica se oglasila i otkrila šta se zaista desilo. Tanja kaže da je već nekoliko dana kod roditelja u Smederevu, a komšinica ju je pozvala da joj kaže kako joj je stan obijen.

TANJU SAČEKAO ŠOK PRIZOR U STANU! Evo šta se desilo u POLICIJI - Nakon navoda da ju je MALTRETIRAO MUŽ, oglasili se iz njenog tima!

POLICIJA RADI SVOJ POSAO! Oglasila se Tanja Savić nakon SKANDALA - otkrila jedinu ISTINU!

Ona je dodala da je to jedina istina i da za sada više ništa ne može da kaže.

- Nestali su moji i dečji pasoši sa mesta gde sam ih ostavila. Ostaviću pripadnike policije da rade svoj posao - rekla je Tanja za Telegraf.

Pre samog incidenta. pevačica je otišla je u kuću svojih roditelja, u svom rodnom selu Radinac.

Tanja Savić odrasla je u selu Radinac kod Smedereva, a nakon što je započela muzičku karijeru odselila se u Beograd, a potom se udala za Dušana sa kojim je dobila dva sina.

Pevačicini roditelji nastavili su da žive u Radincu, a Tanja je pre nekoliko godina uložila oko 20.000 evra u porodičnu kuću i renovirala je.

Nekoliko godina živela je u Australiji, da bi se pre izvesnog vremena vratila u Srbiju i ponovo posvetila karijeri koju je zapostavila, živi u Beogradu, gde je podstanar.

BONUS VIDEO