18.04.2020.

20:34

Foto:

Džet set

''JA OD PENZIJE NE MOGU DA ŽIVIM!'' HALID BEŠLIĆ pored pevanja ZARAĐUJE I OVAKO - Malo ljudi zna da poseduje...

Pevač Halid Bešlić već nedeljama provodi kod kuće zbog koronavirusa, a društvo mu pravi supruga Sejda. Pevač je istakao da mu je ovaj period dobrodošao da se odmori i posveti porodici, a muzici će se vratiti tek kada se situacija sa koronavirusom stabilizuje.

JEZIVO! Lunini HEJTERI našli snimak od Velikog petka 2019. godine - JUČE JE URLALA PSOVKE NA ISTI NAČIN! (VIDEO)

- Dobro sam, zdravlje je okej. Inače, baš sam bio ušao u avion za Nemačku i praktično se iz njega vratio kad je sve započelo. Sam sebi odredio sam izolaciju jer svakako nemam gde sve i da hoću. U ove tri-četiri nedelje koliko ovo traje išao sam jednom-dvaput do banke i to je sve. Čitam knjige, novine i gledam televiziju - otkriva pevač. 

Informer

S obzirom na to da sve vreme provodi u kućnoj izolaciji, pevač se trudi da maksimalno održava kondiciju uz određene vežbe. 

- Vozim sobni bicikl, uradim po koji sklek i to je sve. Lagano i ništa preterano, ali moram reći da mi bicikl jako puno pomaže. I šetam po stanu tamo-ovamo. Supruga se brine oko ručka i zdrave prehrane, a deca i unuci su u Nemačkoj - istakao je on.

ŠOK USRED EMISIJE! Došao da ih OKADI - Sanja Marinković NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO!

Pandemija mu je onemogućila da održava koncerte, te ističe da to i te kako utiče na njegov kućni budžet:

- Mora se malo dublje zavući ruka u džep i posegnuti za zalihama jer novih prihoda nema. Ali, šta je, tu je. Imam penziju, ali ja ne mogu živeti od nje i to uopše ne shvatam kao penziju. Imam benzinsku stanicu i motel i s te strane sam materijalno osiguran - poručuje Halid i šalje poruku svim mlađim kolegama kako da vode računa o finansijama:

Informer

- Da misle o starosti i ostavljaju ponešto sa strane, koliko se može, jer život jako brzo prođe. Ne mogu zamisliti da danas živim samo od penzije, ne bih to mogao. Jer kako ovde penzioneri žive, to nije normalno. To je tragedija za ovo društvo. Zemlja koja nema dobar socijalni i penzioni fond ne može biti dobra za svoje stanovnike. Ali ja sam, hvala Bogu, radio i stekao dobra primanja kako bih sebi osigurao normalan život i da ne moram zavisiti ni od koga - zaključuje Halid.