24.04.2020.

09:40

Foto:

Džet set

PROŠLO JE GODINU DANA OD SMRTI POZNATOG GLUMCA! Igor Pervić je bio pravi ŠMEKER, a onda se odao DROGI, čak je pomišljao na...

Naš poznati glumac Igor Pervić preminuo je 23. aprila prošle godine, u 52. godini života. On je podsećamo poslednje momente svog života proveo u stanu svoje majke Lidije Pilipenko.

ELENA JE SA MUŽEM OTIŠLA NA KRSTARENJE 25 dana kasnije, pokušali su da se usidre i SAZNALI JEZIVU ISTINU

Igor Pervić je srpski glumac rođen u Beogradu 29. oktobra 1967. godine. Majka mu je balerina Lidija Pilipenko, a pokojni otac bio je pozorišni kritičar Muharem Pervić. Igor je bio prepoznatljiv po svom mangupskom šarmu i dečačkoj lepoti. Bio je jedan od najlepših muškaraca bivše Jugoslavije, devojčice su se masovno zaljubljivale u njega, a dečaci se pokušavali da ga imitiraju češljajući se, pevajući i svirajući kao on.

Informer

Prvi put se na ekranima pojavljuje sa samo 7 godina u TV drami „Porodični orkestar“, rame uz rame sa velikanima srpskog glumišta: Petrom Božovićem, Rahelom Ferari i Oliverom Marković. Glumio je u ostvarenjima "Crni bombarder", "Lajanje na zvezde", "Bure baruta", "Sivi dom" i poznatim serijama "Ranjenik", "Vuk Karadžić".

PREMINULA POZNATA GLUMICA! Pamtimo je po ulozi u hit seriji "OČAJNE DOMAĆICE"

Kada je reč o njegovom privatnom životu, bio je oženjen sa Jasmin Holbus i na kratko je bio u braku sa našom balerinom Jelenom Tinskom, a budući da je ona od njega starija 15 godina, ovaj brak nije naišao na odobravanje njegovih roditelja.

Informer

Posle toga, bio je u dugogodišnjoj vezi sa unukom jednog od naših najlegendarnijih glumaca Miodraga Petrovića Čkalje – Jovanom Petrović. Nažalost, Igorova karijera je krenula nizvodno i to zbog njegovog konzumiranja narkotika, o čemu je više puta javno govorio.

Sve je počelo kada je imao samo 13 godina, tada je prvi put probao lepak i zaradio prvi šamar od svojih roditelja. U četrnaestoj godini se zbog droge iskrao iz kuće, a kaže da je tada pomišljao čak i na samoubistvo. U sedamnaestoj godini je prvi put probao heroin, koji mu je dala tadašnja devojka, a nakon toga, kako je njegova zavisnost rasla, počeo je da krade novac od svojih roditelja.