25.04.2020.

10:07

Foto:

Džet set

NE GUBI VREME! KEBA U IZOLACIJI UČI ENGLESKI I PIŠE POEZIJU! A evo šta radi sa Severinom i Igorom - nećete VEROVATI!

Poslednjih mesec dana Dragan Kojić Keba skoro da ne izlazi iz kuće. Od prvog dana otkako je proglašena pandemija virusa korona pevač poštuje sve preporuke nadležnih i trudi se da vreme u izolaciji provede kvalitetno i kreativno. Dok čeka kraj vanredne situacije, Keba komponuje nove pesme, a posle dužeg vremena počeo je da piše poeziju. Društvo mu prave supruga Olja, sin Igor i snaja Severina, koji se uglavnom zabavljaju pripremanjem raznih specijaliteta. Pevač nije zaboravio ni na svoje obožavaoce, kojima je već održao koncert preko Instagram lajva, a priprema im i još iznenađenja.

Keba je otkrio kako provodi dane u izolaciji:

Seka Aleksić je PROSLAVILA 39. ROĐENDAN, a poklon koji je dobila od SUPRUGA ODUŠEVIO JE SVE! (FOTO)

 

- Ne sećam se da sam se ikad u životu svakodnevno u isto vreme toliko smejao i tugovao. Ipak, ovo drugo malo više. Pohađam časove engleskog onlajn i zanimljivo je, a počeo sam ponovo da pišem poeziju, što sam prestao još u srednjoj školi. Te pesme mogu da se uobliče u šansonjerske note, što ću jednog dana i uraditi. Nešto slično onome što su radili Hulio Iglesijas, Dragan Stojnić i Enriko Masijas - kaže Dragan pa dodaje:

- Ljudi su planetarno, naš narod pogotovo, izuzetno duhoviti u ovom teškom vremenu. Zahvaljujući društvenim mrežama, i te kako se uveravam u to, a, naravno, pamtim i još teže trenutke i dane i siguran sam da samo jakim duhom, optimizmom i doslednom opreznošću možemo dobiti bitku s nevidljivim i opasnim protivnikom. A rušili smo nevidljive kad niko u to nije verovao - rekao je pevač.

Keba je rekao da provodi sa porodicom vreme u izolaciji igrajući društvene igre:

- Trenutno smo nas četvoro tu i ne zna se ko bolje kuva: Olja, Severina ili Igor. Jedino ja nemam pojma o kuhinji, ali zato najbolje degustiram. Igramo se "ne ljuti se, čoveče" i mnogo nam nedostaju Nataša i mali Aleksandar, ali tako je to u životu, uvek neko fali - rekao je Keba.