30.04.2020.

10:42

Foto:

Džet set

ŠOK INTERVJU ANE SEVIĆ: Umem da promenim OSIGURAČ, lepim tapete...A onda je otkrila na šta je potrošila svoj PRVI HONORAR!

Pevačica Ana Sević već više od mesec dana provodi vreme u izolaciji sa ćerkicom Lorenom i izabranikom Danijelom. Oni će prvomajske praznike proslaviće skromno i porodično, uz hranu i piće u svom dvorištu.

BIVŠI ZADRUGAR SE UGOJIO, PA POBEGAO SA DRUŠTVENIH MREŽA! Sada je "GORILA OD 100KG"! (FOTO)

Sevićka je istakla da joj muški poslovi ne padaju teško i nikad se ne libi da ih radi.

Da li si nekada ranije držala bušilicu, mešala malter, radila bilo šta od muških poslova?

- Jesam žena, ali ne libim se da radim sve što je potrebno. Umem da promenim osigurač, sastavim delove nameštaja, krečim i lepim tapete - ispričala je Ana.

Informer

- Kako ćeš proslaviti Dan rada?

- U dvorištu, sa porodicom. Mada, na ovaj porodični karantin smo već oguglali - rekla je ona, pa otkrila na šta je potrošila prvi honorar.  

- Šta ti najteže pada u karantinu?

- Najteže mi pada to što ne možemo da se vidimo sa mamom i bakom, koje Loreni užasno nedostaju. Takođe što ne mogu da otputujem, recimo negde na more. Fale mi taj miris i šum - priznala je pevačica i otkrila da li se ugojila u izolaciji. 

Informer

- Ove zime sam mnogo smršala, dala sam sebi oduška još pre nego što je počela samoizolacija. Karantin me je vezao za frižider i često se šalim da moj frižider dnevno ima najviše pregleda - ispričala je Ana kroz smeh. 

NAŠ FOLK PEVAČ POKRAO PUMPU! Kamere sve snimile - RIZIKOVAO KARIJERU zbog OVOGA! Promenio je IMIDŽ POSLE TOGA!

Šta ćeš prvo uraditi kada prođe vanredno stanje?

- Otići ću da vidim mamu i baku, a onda ću uzeti pasoš u ruke i otputovati na more. Sa maskom, podrazumeva se - kaže Ana Sević.