02.05.2020.

18:42

Foto:

Džet set

PRIČALI SU DA BACAM CRNU MAGIJU! Zlata Petrović BEZ BLAMA priznala čime se BAVI I KOLIKO NAPLAĆUJE, svi ostali u ŠOKU!

Mnoge ličnosti sa javne scene moraju da se suoče kako sa pozitivnim, a tako i sa negativnim komentarima. Pevačica Zlata Petrović je tokom gostovanja u emisiji ''Magazin In'' priznala sa kakvim se zluradim komentarima i uvredama na svoj račun susretala u životu.

VIŠE IM SE NIŠTA NE TOLERIŠE! Veliki šef ovim pismom ZABIBERIO ČORBU zadrugarima, sledi pravi pakao! (VIDEO)

Pevačica je bez blama sve priznala, a jedan njen komentar je ostavio sve u šoku. 

Informer

- Kad više nisu znali šta da kažu o meni, onda su počeli da pričaju da ja bacam neku crnu magiju - rekla je Zlata, a njena mlađa koleginica Katarina Živković odmah se raspitala oko cene.

- Može, košta 1.000 evra - našalila se Zlata i dodala:

- Pričali su da ja nisam zaslužila ništa, da sam ružna, da ne znam ni da pevam. Pričali su da lažem, da ne dolazim na vreme. Njihovo opravdanje je bilo da ja bacam crnu magiju - rekla je pevačica, a Goca Tržan se takođe zainteresovala za ovu temu.

MOŽDA MU JE BILA POTREBNA ŽENA KOJA ĆE DA... Ana Kokić progovorila o odnosu sa Rađenom, da li je ovo razlog njihovog RAZVODA?

- Ja ne bih volela da mi neko baci crnu magiju, ali belu bih volela. Ajde objasni mi kako ti to radiš - rekla je Goca, a Zlata se onda našalila, te ''podelila svoj recept''.

Informer

- Uzmeš onu smesicu, ono nešto što se sipa. Uzmete lepo taj recept, sve se to dobro smućka i najvažnije je da lepo mešate - rekla je folkerka i nasmejala sve u studiju.