08.05.2020.

09:53

Foto:

Džet set

SASLUŠANI U POLICIJI - Gađao je sina KLJUČEVIMA?! Dušica Jakovljević i bivši suprug dali IZJAVE! Evo šta ON kaže na sve!

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je u sredu prijavila policiji da je njen bivši suprug Aleksandar Miljuš bio nasilan prema njihovom sinu, juče je na saslušanju u policijskoj stanici Vračar izjavila da ne želi krivično da ga goni!

Kako prenose, Dušica je dan ranije pozvala policiju tvrdeći da je njen bivši suprug sina gađao ključevima.

OGLASILA SE NAKON DRAME! Dušica Jakovljević je prijavila bivšeg muža za NASILJE U PORODICI - evo kako se sada OSEĆA!

- Policija je o prijavi voditeljke obavestila Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu. U tužilaštvo će biti dostavljen izveštaj o događaju, ali ne i krivična prijava za nasilje u porodici, jer je Dušica Jakovljević juče ipak odustala od gonjenja bivšeg supruga - kaže izvor.

Informer

Prema njegovim rečima, Dušica je objasnila na saslušaju u policiji da ona i producent "Emoušna" ne žive zajedno, kao i da deca redovno obilaze oca. Dečak navodno nema povrede.

- O svemu što se dogodilo biće obavešten i nadležni Centar za socijalni rad, kao i tim za koordinaciju, koji čine zamenik tužioca, predstavnik Centra za socijalni rad i nadležni policijski službenik, kako bi se porodica stavila pod nadzor i kako bi se procenilo da li postoji rizik od nasilja i ubuduće - objašnjava sagovornik.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PRIJAVILA BIVŠEG MUŽA ZA NASILJE U PORODICI! ŠOK - maltretirao je njihovog SINA

On dodaje i da se ne isključuje mogućnost da se voditeljka ipak predomisli i pokrene gonjenje bivšeg supruga.

- S obzirom na to da nema povreda, sada samo od nje zavisi da li će Miljuša goniti za nasilje u porodici ili ne - dodaje naš sagovornik.

Informer

- Ne dajem nikakve izjave za ovakve lagurije. Puno zdravlja vam želim - rekao je na sve ovo Dušicin bivši, a šta je ona rekla, pročitajte OVDE.

Jakovljevićeva s Miljušem ima i stariju ćerku, a s bivšim mužem je u korektnim odnosima. Njih dvoje su zajedno i proslavili njen rođendan 2018. godine, nakon što je doživela neprijatnost kad joj je zapaljen džip. Voditeljka "Zadruge" i njen bivši muž upoznali su se na radnom mestu, u produkciji u kojoj su tada oboje bili zaposleni. Razveli su se 2014. godine.