14.05.2020.

08:42

Foto:

Džet set

HIT PRIČA! Palma se sprema za HOLIVUDSKU KARIJERU - snima film sa Van Damom! A evo kako su se UPOZNALI (VIDEO)

 

Oduševljen brzinom

- Van Dam je želeo da upozna političara iz Srbije koji zna neku borilačku veštinu. Toni se setio mene, jer ja imam svoj kik-boks klub "Palmini tigrovi" i pozvao me da dođem kod njih u Beč. Odmah sam se spakovao i krenuo - započinje priču Palma i nastavlja:

Informer


- Već u prvih 15 minuta razgovora shvatio sam da Van Dam i ja imamo mnogo zajedničkih tema. Pošto smo se dotakli priče o borilačkim veštinama, Van Dam mi je rekao da ustanem i dignem ruke kako bi mi pokazao udarac koji se zove mavaši. Kada je završio, zatražio sam da ja njemu pokažem kako udaram. On je podigao ruke, a ja sam krenuo da boksujem. Bio je oduševljen mojom brzinom udaranja i rekao mi da bih mogao da budem statista u nekom njegovom narednom filmu. Kazao mi je: "Ti si faca. Imaš pogled za poštovanje. Mogao bi da glumiš u mom filmu. Dovoljno će biti samo da stojiš i prekrstiš ruke - priča Palma. 

Informer

Opušten

Palma kaže da se oduševio i odmah je prihvatio poziv:

- Rekao sam mu da mi je čast što misli da bih mogao da budem glumac i da ću se rado odazvati pozivu. Ko ne bi želeo u Holivud?! Prijatno sam iznenađen koliko je Žan-Klod opušten. Sedeli smo sat i po i nijednog trenutka nije bilo neprijatne tišine. Jedan drugom smo upadali u rečenice, eto koliko smo imali tema za razgovor!

Zvezda akcionih filmova trebalo je da poseti Palmu pre dva meseca, ali su taj susret odložili zbog pandemije koronavirusa.

- Pozvao sam ga da dođe u Srbiju u martu i on je prihvatio. Međutim, planovi oko njegovog dolaska su se poremetili zbog pandemije koronavirusa. Zato smo se dogovorili da poseti našu zemlju i bude moj gost u septembru ili oktobru, još nismo utanačili - završava priču Palma.

Dragan Marković Palma je Van Dama iznenadio poklonom:

- U Beču smo u oktobru proslavili Van Damov rođendan, a ja sam mu poklonio rukavice i trenerku sa logom "Palminih tigrova". On je fanatik u svemu što radi, pa i u borilačkim veštinama. Zato sam mu dao simboličan poklon.

(VIDEO) JA SAM BLAM! Luna Đogani plakala kao kiša, a onda joj je Marko spomenuo Anabelu i Slobu: STAVILA SI NAS U...Van Dam: Obožavam Draganu!

Žan-Klod van Dam je dugogodišnji blizak prijatelj Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića. Oni se posećuju kad god im poslovne obaveze to dozvole.


- Dragana i Toni su sjajni ljudi. Veliki su domaćini i uvek se lepo družimo gde god da se nađemo po svetu. Volim Draganin glas i njene pesme. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo videti - rekao je nedavno glumac.

Informer

Bonus video