19.05.2020.

16:57

Foto:

Džet set

UZVRAĆA UDARAC! Sinanov sin OCRNIO MAĆEHU I SESTRU Đulkicu, ona APELUJE DA SE NAĐE RAŠID, nudi VELIKU NOVČANU NAGRADU!

Porodična kuća pevača Sinana Sakića izgorela je pre dve nedelje u požaru u Loznici. Naslednica pokojnog pevača oglasila se putem društvene mreže Instagram, pa poručila da će nagraditi onoga ko joj pomogne da pronađe brata Rašida, za kog zajedno s majkom Sabinom sumnja da je podmetnuo požar u porodičnoj kući u Loznici. 

Informer

RASTA OTPUSTIO ANINOG BRATA! Bio mu je MENADŽER, zajedno su išli ka VRHU, sada izdao VAŽNO SAOPŠTENJE (FOTO)

Rašid je poslednjih nedelja u bekstvu, a maćeha Sabina Sabina Sakić i sestra po ocu otvoreno su ga optužile da je pre dve nedelje podmetnuo požar, a sada Đulkića apeluje na svoje pratioce da joj pomognu da nađe Sakića. 

Informer

- Svako ko ima bilo kakvu informaciju u vezi sa tim gde se se nalazi Rašid Sakić, bilo bi poželjno da se javi u inboks sa bilo kojom fotografijom ili dokazom. Svaka informacija koju dobijem biće zaštićena, neću dozvoliti da neko bude ugrožen. Sladi velika novčana nagrada - poručila je ona. 

PORODILA SE VODITELJKA PINKA! Na svet donela dečaka, evo kako se mama oseća i koliko je beba teška!

Informer

- Obaveštenje! Svako ko ima bilo kakvu informaciju vezano za požar u Loznici neka mi javi u inboks. Sledi velika nagrada - isticala je ona, koja se po svemu sudeći neće smiriti dok Rašida ne pronađe. 

S druge strane, Sinanov sin napomenuo je da nema ništa s time za šta ga optužuju, te da su Sabina i Đulkica patološki lažovi. Vest o tome pročitajte ovde.