23.05.2020.

17:05

Foto:

Džet set

NAŠA FOLKERKA PALA SA MOSTA! Pevačica ZAGLAVILA U BOLNICI, a onda je snašlo nešto ČEGA SE SVAKA ŽENA PLAŠI!

Pevačica Ćana retko je u medijima, ne zato što to ne voli, već zbog toga što je stalno na tezgama. Ipak, uprkos obavezama uvek je bila raspoložena da priča o svemu, pa i o najtežoj životnoj borbi - padu s mosta i tumoru dojke.

PRAVA DOMAĆICA! Umesto provokativnih fotki, Stanija pokazala da se odlično snalazi u KUHINJI, ovi kadrovi - UH, NJAM! (FOTO)

Informer

- Taj čuveni pad dogodio se 2011. godine u blizini Doboja. Parkirala sam auto malo dalje od kuće, pa sam morala peške da pređem most koji nema ogradu. Kad sam stigla na most, srela sam dve žene koje su me nešto pitale, pa sam se u hodu okrenula da im odgovorim i tako sam nesmotreno došla do ivice i pala s mosta! Polomila sam desnu ruku, tri rebra i skočni zglob leve noge. Dole su potok i rastinje, mogla sam kičmu da slomim, dva meseca sam bila u gipsu, pa još toliko na rehabilitaciji - priča pevačica koja je 2 godine kasnije obolela je od tumora.

LEPA BRENA PREDOSETILA SMRT BUBNJARA SLATKOG GREHA! Pre nego što je preminuo njen prijatelj, pevačica objavila OVO! (FOTO)

Informer

- Nije bilo nikakvih simptoma, jednostavno sam jedno jutro ustala i pomislila da bi trebalo da idem kod lekara. Kada mi je saopšteno da imam tumor, sebi sam rekla: "Dobro, u životu sam imala mnogo borbi koje sam dobila. Ova je malo teža, ali ću i nju dobiti." Tu bolest sam shvatila kao upozorenje, a ne kao kaznu. Bila sam sigurna da ću izaći kao pobednik, nijednog momenta se nisam uplašila - kaže Ćana.