26.05.2020.

12:16

Foto:

Džet set

MUŽ UŠAO U ŽENINU SOBU DOK JE SPAVALA i u krevet ubacio jezivu stvar: Nekoliko sati kasnije, ONA JE UMRLA, a onda je otkrivena njegova gnusna namera

Policija u indijskoj državi Kerala objavila je u ponedeljak da su uhapsili muškarca za kojeg sumnjaju da je ubio svoju ženu tako što je pustio kobru u njenu. Da sve bude još gore, ovo nije prvi puta da je pokušao da je ubije, i to na isti način. 
 

Policija je navela kako ima dokaze da je muškarac (27) bio u kontaktu s krotiteljem zmija i da je gledao snimke sa zmijama na internetu. 

- U martu ove godine, pokušao je da ubije ženu drugom otrovnom zmijom, zbog čega je ona bila u bolnici dva meseca.  Ona se još oporavljala u domu svojih roditelja kad se muž dočepao kobre i bacio je na svoju suprugu koja je u tom trenutku spavala. Ostao je u istoj sobi kao i ona kao da se ništa nije dogodilo. Nastavio je sa svojom jutarnjom rutinom kada ga je alarmiralo vrištanje ženine majke. Odveli su je u bolnicu gdje su proglasili smrt - navela je policija. 

Sumnja na 27-godišnjaka pala je kad se on samo nekoliko dana nakon smrti svoje žene pokušavao dočepati njene imovine. Naime, žena je dolazila iz bogate porodice i bila je imućna, dok njen muž nije bio. S obzirom na veliki miraz s kojim je ona ušla u brak, zaključio je da mu je bolje ubiti je nego razvesti se.