Autor: Informer.rs

27.05.2020.

07:21

Foto:

Džet set

POSLE 20 GODINA BRAKA SAZNALA DA JU JE VARAO - SA MAJKOM?! Njihova priča šokirala je SRBIJU, upoznali su se preko FEJSBUKA i dobili dete, a onda... (VIDEO)

Još jedna neobična životna priča odvela je emisiju "DNK" na Karaburmu. 

Pomoć je ove nedelje zatražila Cana, koja želi da sazna da li je njen suprug Andrej, zvani Goran, biološki otac osamnaestgodišnje Dragane, koja je ćerka njegove ljubavi iz mladosti.

Zaimljivo je da su se Goran i Dragana prvi put u životu videli pet minuta pre dolaska ekipe emisije "DNK".

- Je l' sam ja dobro shvatila da ste se vas dvoje, kao potencijali otac i ćerka, sad videli pre nego što ću ja ući, prvi put? – pitala je voditeljka Natalija.

- Tačno, prvi put – bio je iskren Goran.

Informer

 

Priču je otvorila Dragana, koja je pre tri godine prvi put kontaktirala Gorana na Fejsbuku, gde ga je pronašla pomoću njegove sadašnje supruge Cane.

- Moja majka je govorila da je moj otac umro i onda sam ja posle našla neku njegovu familiju – rekla je Dragana, a Cana je dodala:

- Moju bratanicu si našla.

- Da, i ona mi je dala broj – rekla je Dragana.

Sa druge strane, Goran tvrdi da je Draganina majka još dok je bila trudna govorila da to nije njegovo dete, te da su se zbog toga rastali i da mu posle Draganinog rođenja nikad nije bilo dozvoljeno da je vidi.

Informer

 

Prolazile su godine, a iz razgovora se čini da je sve to najviše smetalo Cani, koja je brojeći godine i datume, došla do zaključka da je prevarena, s obzirom na to da je sa Goranom u braku dve decenije, a da Dragana ima manje od toga.

- Ja sam 20 godina s njim u braku, a ona tvrdi da ima 18 – rekla je Cana.

- To znači da ste Vi varali Canu sa Draganinom majkom – zaključila je Natalija.

Cana je priznala da joj je zbog ove sumnje brak poljuljan, zbog čega je i odlučila da istinu sazna pomoću DNK analize.