28.05.2020.

15:15

Foto:

Džet set

LAKŠE MI JE DA IMAM ODNOS SAT VREMENA, NEGO... TIjana Ajfon je UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE, a ovako je govorila o INTIMNIM ODNOSIMA i dogovorenim POSLOVIMA

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je noćas kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku (detaljnije o tome čitajte OVDE).

(FOTO) 3000 EVRA ZA VIKEND! Isplivala ŠOK PREPISKA - ovako TIJANA AJFON NAPLAĆUJE USLUGE! Zaokružila cifru, tu je i DRUGARICA!

Tijana Ajfon je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, a ovo nije prvi put da se našla u žiži javnosti ovim povodom.

Godine 2017. je isplivao njen snimak u kojem je govorila o intimnim odnosima, ali i o organizovanju devojaka.

U javnosti se, kako je ranije prenosio "Svet", pojavio glasovni snimak Tijane Maksimović koja je pričala o odnosima.

EKSKLUZIVNA FOTKA IZ STANICE! Evo kako izgleda UHAPŠENA TIJANA AJFON - njeno LICE... ŠOK! (FOTO)

Tijana je na tom snimku govorila da će imati odnose dva sata, ali da joj nije do toga jer je već tri puta obavljala tu radnju i da više ne može pa šta god da joj se nudi. Starleta je tom prilikom rekla da joj je i puna torba raznih pomagala.

Informer

- Znači, ovo mi je… Veruj mi da mi je lakše da sa nekim imam odnos sat vremena nego da organizujem ribe za bleju fazon. Evo Ivana, brate, ide sad u 11, doći će kasnije. I ovaj… Koga god zovem – mogu kasnije, mogu kasnije, mogu kasnije. Brate mili! - čulo se na pomenutom snimku.

SLOBINA BIVŠA UHAPŠENA SA TIJANOM AJFON! Zajedno su bile u ČAMCU - zanosna plavuša imala aferu sa RADANOVIĆEM, ali i sa SINOM POZNATOG PEVAČA (FOTO)

Kada je ovaj video izašao u javnost Tijana je tvrdila da se na snimku zaista čuje njen glas, ali da ne govori o sebi već da prenosi tuđe reči, odnosno da govori o nekom drugom.