28.05.2020.

16:16

Foto:

Džet set

PRETRES LUKSUZNE VILE GDE JE AJFONKA UHAPŠENA I DALJE TRAJE! Policija na mestu PRONAŠLA OVO - svi odvedeni na SASLUŠANJE!

Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina, u okviru operativne akcije "Kristal", u mjestu Suvo Polje izvršili su pretres i hapšenje 16 lica u vikend kući, vlasništvo M. T., saznaje Srna.

LAKŠE MI JE DA IMAM ODNOS SAT VREMENA, NEGO... TIjana Ajfon je UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE, a ovako je govorila o INTIMNIM ODNOSIMA i dogovorenim POSLOVIMA
EKSKLUZIVNA FOTKA IZ STANICE! Evo kako izgleda UHAPŠENA TIJANA AJFON - njeno LICE... ŠOK! (FOTO)

Prema saznanjima Srne, uhapšeni su M. T. i A. G., obojica iz Bijeljine, P. S. i S. M., obojica iz Brčkog, Ž. S. i S. S., obojica iz Ugljevika, R. D., S. P., R. S., D. P., Z. Ć., V. K. i Ž. V., svi iz Bijeljine, A. B. iz Slovenije, E. H. iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Sva navedena lica se saslušavaju u svojstvu osumnjičenih i svedoka, a osumnjičeni su za krivična dela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i prostitucija.

(FOTO) 3000 EVRA ZA VIKEND! Isplivala ŠOK PREPISKA - ovako TIJANA AJFON NAPLAĆUJE USLUGE! Zaokružila cifru, tu je i DRUGARICA!
SLOBINA BIVŠA UHAPŠENA SA TIJANOM AJFON! Zajedno su bile u ČAMCU - zanosna plavuša imala aferu sa RADANOVIĆEM, ali i sa SINOM POZNATOG PEVAČA (FOTO)

Prilikom pretresa vikend kuće, lica i vozila do sada je pronađeno deset pištolja,
14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i lap topova, te novac u iznosu od oko 10.000 evra u raznim valutama - evri, franci, švedske krune, dolari...

Informer

Pretres pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina i dalje traje, prenosi ATV.