Autor: Informer.rs

29.05.2020.

12:47

Foto:

Džet set

(VIDEO) POSETILI SMO SALON TIJANE AJFON NAKON HAPŠENJA! Evo šta smo tamo ZATEKLI - radnici za privođenje saznali na OVAJ NAČIN!

Starleta Tijana Ajfon uhapšena je preksinoć u vikendici u Suvom Polju kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine i to u čamcu sa još tri devojke koje je vodila na žurku, a osumnjičena je za podvođenje i organizovanu prostituciju (detaljnije o tome čitajte OVDE).

TIJANA AJFON SASLUŠANA, A DRUGARICE PUŠTENE! Policija upala kad je žurka bila na VRHUNCU - one nisu bile JEDINE ŽENE! Svi detalji akcije "KRISTAL" (FOTO/VIDEO)

Starleta je nedavno otvorila salon lepote na Konjarniku, gde gotovo svakodnevno provodi vreme (kako izgleda salon, pogledajte u galeriji ispod).

U jeku hapšenja, posetili smo njen salon da vidimo šta se tamo dešava. 

On nesmetano radi i bez prisustva vlasnice, a kako saznajemo, radnici su za hapšenje Tijane Maksimović saznali preko medija.

NIJE SAMO TIJANA AJFON UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE! Bivša zadrugarka uhvaćena NA DELU - skandal o kom je brujala SRBIJA! Spisak svih "DAMA" LAKOG MORALA! (FOTO)

Kako izgleda njen salon i šta se tamo sinoć dešavalo, pogledajte u videu ispod.