29.05.2020.

14:40

Foto:

Džet set

ISPLIVAO TAČAN CENOVNIK! Evo koliko Tijana Ajfon ZARADI ZA NOĆ, basnoslovna suma - NEKAD SE OTVORI ZA POPUST! Nosi i POMAGALA

Tijana Ajfon koja je uhapšena u akciji policije za podvođene i prostituciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe reku sa još tri devojke vodeći ih na žur, odavno je poznata u krugovima elitne prostitucije i ima zvaničan cenovnik, dok ponekada, za stalne mušterije čak daje i popust.

(VIDEO) POSETILI SMO SALON TIJANE AJFON NAKON HAPŠENJA! Evo šta smo tamo ZATEKLI - radnici za privođenje saznali na OVAJ NAČIN!

Kako prenosi "Blic", od izvora bliskih ovoj starleti koju je polciija uhapsila na gomili, ona za dan zaradi 700 eva, a za jednu noć oko 500 evra i to je osnovni cenovnik koji se menja u odnosu na to da li ilegalni posao obavlja van granica naše zemlje, da li u akciji učestvuje više devojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalni uživaoci njenih usluga i koliko su oni "zahtevni".

Informer

- Tijana Ajfon za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć 500 evra, ali kada ide van granica naše zemlje njena tarifa iznosi 700 evra plus troškovi putovanja. Kada radi u Crnoj Gori sedam dana onda svoje usluge naplaćuje 2.250 evra za jednu nedelju, ali zahteva luksuzni smeštaj i transport na visokom nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve, od zlata, skupih torbi, cipela, telefona - priča izvor upućen u cenovnik koji je, pak, želeo da ostane anoniman.

TIJANA AJFON SASLUŠANA, A DRUGARICE PUŠTENE! Policija upala kad je žurka bila na VRHUNCU - one nisu bile JEDINE ŽENE! Svi detalji akcije "KRISTAL" (FOTO/VIDEO)

Izvor dalje objašnjava da Tijana Ajfon ume da bude darežljiva prema mušterijama koje joj se iznova i iznova vraćaju.

Informer

- Stalne mušterije u Beogradu često časti popustom, te ljudima koje poznaje intimne odnosne naplaćuje po nižoj ceni, nekada i prepolovi, a kada organizuje druge devojke ume da se ugradi i u njihovu tarifu, a svoju za grupne odnose onda povećava. U torbi često nosi pomagala i te "dodatne igrice u krevetu" ume da naplati i duplo, pa ako su mušterije "maštovitije" ona nekada cenu poveća i na 1.000 evra za noć - objašnajva izvor.