29.05.2020.

23:00

Foto:

Džet set

PROCURILE NOVE INFORMACIJE! Evo šta je Tijana Ajfon rekla pirlikom saslušanja u policijskoj stanici, ovaj detalj niko nije znao - ŠOK!

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je juče u mestu Suvo Polje kod Bijeljine, jer je ranicu sa Republikom Srpskom prešla ilegalno, u čamcu, a društvo su joj pravile još tri devojke.

"PRESLIŠAĆU JA NJEGA!" Susret Kristijana i Mikija koji NIKO NIJE VIDEO - evo šta se dešavalo pre zajedničkog gostovanja! On ga smatra LUDAKOM

Cela Srbija bruji o hapšenju Tijane Ajfon zbog navoda da je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju. Jedan domaći medij je došao u posed starletine izjave koju je po dolasku u policijsku stanicu dala nadležnim organima.

Kako joj ovo nije bilo prvo privođenje, jer je starleta već bila privođena prošle godine u Beogradu, kada je zadržana 24 sata u pritvoru, ona nije bila previše rečita.

- Tijana je u izjavi, koju je dala po dolasku u policijsku stanicu rekla samo da je sa drugaricama došla na ugovorenu žurku, a da je poziv za istu dobila od prijatelja. Na pitanja nije želela da odgovara i rekla je da nema ništa osim ovoga da kaže - rekao je izvor, koji je bio prisutan.

Informer

TIJANA AJFON JE JOŠ U PRITVORU, SITUACIJA DELIKATNA! Oglasila se BLISKA DRUGARICA - čula se sa NJIMA! Potresena, evo kada će se SVE ZNATI!

Evidentno je da je Tijana dobro upućena u zakon, pa zna da ne mora da priča bez prisustva advokata, jer sve što kaže, moglo bi se upotrebiti protiv nje na suđenu.

Podsetimo, Tijana je juče u kasnim popodnevnim satima, sa još 15 osoba procesuirana u Tužilaštvo Bosne i Hercegovine u Sarajevo, a danas je postupajući tužitelj Odela III Tužiteljstva BiH, uputio prema Sudu BiH predlog za određivanje mere pritvora od 30 dana za ukupno 7 osumnjičenih.