30.05.2020.

09:56

Foto:

Džet set

KAĆA PRVA PROČITALA NOVI HIT! Ona je glavna zvezda INFORMEROVOG DODATKA - Pevačica oduševljena EKSKLUZIVAMA koje ćete vi dobiti na poklon 3. JUNA!

Katarina Grujić je snimila reklamu za novi Informerov dodatak Hit! Jedna od najpopularnijih pevačica na estradi glavna je zvezda u spotu koju je režirao čuveni Dejan Milićević, a čija je premijera ovog vikenda.

16

strana ima novi Hit

Pun ekskluzive

Kaća je ujedno prva imala priliku da pročita novi, redizajnirani Hit pun ekskluzivnih priča. Ovaj dodatak o poznatima na 16 strana od 3. juna svake srede izlaziće kao poklon uz najtiražniji dnevni list u Srbiji.

- Volim kada u novinama ima šta da se pročita. Rado čitam vaš list i počastvovana sam što ste baš mene odabrali da snimim reklamu. S obzirom na to da ste vi najprodavanije novine, a moje pesme jedne od najslušanijih, ova saradnja je pun pogodak - kaže seksepilna pevačica.

(FOTO) KATARINA GRUJIĆ U ULOZI DJ-A! Atraktivna pevačica u izdanju kakvom je još NISTE VIDELI - samo u HIT INFORMERU!

Folk zvezda je pojedine kadrove snimala u "poršeu" vrednom 150.000 evra (obezbedili su nam ga prijatelji iz firme "Bg sports kar rental") i pošteno se namučila zbog svoje visine.

Informer

- Nisam mogla da stanem u auto jer sam visoka 182 centimetra, a još sam nosila i visoke štikle. Zato sam taj deo reklame morala da snimam u patikama. "Porše" je odličan, ali za mene je ipak džip. Zato, momci, obratite pažnju koji auto poklanjate devojci koja je visoka - našalila se pevačica, koja je na snimanju imala još jedan peh. Pukla joj je štikla na cipelama vrednim čak 10.000 evra dok je hodala po kaldrmi vile "Belgrejd hils", u kojoj je sniman spot.

- To su mi bile jedne od omiljenih cipela, ali nema veze. Bitno je da je raspoloženje tokom snimanja ostalo na visokom nivou.

Obožava kamere

Informer

Kaći je partner u snimanju spota bio maneken Miroslav Žikić, sa kojim se odlično uklopila.

- Dečko je fantastičan i lepo vaspitan. Nije me muvao, jer smo oboje profesionalci, tako da je sve proteklo odlično. Meni ništa teško ne pada, obožavam kamere, snimanja i slikanja, ali od svega toga najviše volim da stanem na binu i zapevam - priča folkerka.

KIJA KOCKAR KAŽE: "SVAKE SREDE U INFORMEROVOM DODATKU "HIT" čitajte SAMO EKSKLUZIVE!"

 

Dejan Milićević: Odlična je za saradnju

Reklamu za novi Hit snimao je jedan od najboljih režisera spotova Dejan Milićević.
- Kaća je fenomenalna za saradnju zato što nije zahtevna. Zna odlično da svako treba da radi svoj posao, tako da se prepustila mojim sugestijama i zahtevima. Uživam da radim sa takvim ljudima - kaže Milićević.