Autor: Informer.rs

31.05.2020.

13:49

Foto:

Džet set

OSUĐIVAN ZBOG BIGAMIJE, SKIDAO SE GO, A IMA 11 DECE! Život poznatog pevača PUN SKANDALA! Razbio KONZERVATIVNOST ovim potezom!

Kakvu životnu priču ima Hašim Kučuk Hoki. Prvi se skinuo i izazvao skandal, imao je deset brakova, hapšen je u Americi zbog bigamije, pratili su ga skandali, a Tita je voleo više od svega.Hašim je rođen 1946. godine u Fojnici, u veoma siromašnoj porodici. U detinjstvu je bio čobanin, a sa petnaest godina prvi put se oženio pastiricom u koju se zaljubio.

KARLEUŠA KRIJE ZVER IZMEĐU NOGU! Momcima KREĆE VODA NA USTA od OVOG PRIZORA! Jelena PRAVI ZAZUBICE celoj estradi!

Informer

Printscreen You Tube

Godine 1972. našao se u centru nesvakidašnjeg skandala - go do pojasa slikao se za poster tada tiražnog lista “Sanja”, što je šokiralo konzervativnu javnost. Treba imati na umu da su u to vreme pevači na festivalima, i zabavnim i narodnim, nastupali u odelima, neretko s leptir-mašnom. 

OVO JE ISTINA O NJIHOVOM BRAKU! Igor Kojić se OGLASIO! Bocnuo Severininog bivšeg, pa joj poslao poruku PREKO OVE PESME!

U životu je imao tri velike ljubavi - žene (iza sebe ima 10 brakova), decu (ima 11 dece, šest sinova i pet kćerki) i Josipa Broza Tita (dva sina mu se zovu Alija-Tito i Dario-Tito).

Informer

Početkom osamdesetih povukao se sa muzičke estrade, a zatim je otišao da živi u Ameriku. Tamo je, međutim, 1991, bio osuđen na zatvorsku kaznu jer je u isto vreme bio u zakonskoj vezi sa dve žene, a uz to izgubio je svu svoju imovinu koju je stekao u Americi. Iako osuđen nije služio zatvorsku kaznu jer je bio deportovan u Jugoslaviju. Nakon toga mu je neko vreme bio zabranjem dolazak u SAD.

NOVI GAGIJEV LAPSUS ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI! Denseru na bubici piše "Barbi", a ono što je izjavio NASMEJALO je SVE! (VIDEO)

Bio je poznat kao čovek koji nikada nije krio svoju strast prema ženama. Govorio je da nije bio zavodnik, već da je jednostavno voleo i poštovao žene.